„Nu ar fi bărbat, dacă nu ar plăti el” Bianca Drăgușanu, o femeie independentă, dar care nu acceptă lângă ea decât masculi potenți financiar. Ce a spus despre iubitul ei?

Bianca Drăgușanu nu se asociază cu bărbați care nu se ridică la nivelul ei.

Autor: Alis Pop

In articol:

Bianca Drăgușanu este una dintre divele care recunoaște că trăiește pe picior mare, motiv pentru care nu-și dorește lângă ea decât un bărbat care să se ridice la același nivel.

Vedeta este într-o relație în prezent, se declară fericită, iubită și împlinită și spune că nimic nu îi lipsește, căci partenerul ei a trecut toate testele, tocmai de aceea a și rămas lângă el.

Citește și: ”O investiție bună, o să-i rămână ei” Fiica Biancăi Drăgușanu îi calcă deja pe urme divei. Ce a ajuns să facă Sofia cu cele mai de preț obiecte ale mamei sale

Citeste si: “Eu am leșinat.” Oana Lis, mușcată de o haită de 20 de câini- kfetele.ro

Bianca Drăgușanu știe ce vrea de la un bărbat 

În cadrul unui interviu, fosta prezentatoarea a mărturisit care este unul dintre cei mai importanți factori de care ține cont într-o relație.

Deși își permite să-și satisfacă singură orice moft, Bianca Drăgușanu recunoaște că atunci când este într-o relație, bărbatul trebuie să fie cel cu dare de mână.

Un exemplu în acest caz fiind chiar partenerul său actual, despre care blondina are numai cuvinte de laudă, căci nu se uită la bani pentru a o face fericită. 

Atunci când alege să iasă în oraș ori să plece într-o vacanță cu partenerul ei, Bianca Drăgușanu recunoaște că nu plătește nimic, pentru că așa i se pare normal. În schimb, când face totul de una singură, atunci își cheltuie propriile economii.

Citește și: O fană a reușit să o enerveze maxim pe Bianca Drăgușanu! Femeia a contactat-o pentru a-i împrumuta o sumă enormă. Motivul uluitor pentru care admiratoarea i-a cerut bani

Însă, în general, când vine vorba de întâlniri ori relații, conform spuselor sale, un bărbat nu este bărbat dacă nu-și pune banii la bătaie pentru ea, tocmai de aceea, diva subliniază că, în caz contrat, nici nu ar putea avea o legătură cu respectivul. 

''Eu am foarte multe vacanțe de-a lungul timpului pe care mi le-am plătit în singură atunci când am mers singură sau cu o prietenă. Atunci când se merge cu iubitul, soțul, sau cu un bărbat, din punctul meu de vedere, n-ar fi bărbat dacă n-ar plăti el. Ar fi un amețit, ca să zic așa. Eu aș desconsidera un bărbat dacă m-ar invita la o masă să plătim jumătate sau să plătesc eu, e același lucru și cu vacanța, exclus așa ceva. N-am fost (n.r. într-o situație) și nici nu-mi doresc să fiu, și nu cred că o să fiu vreodată, pentru că nu am cum. Dacă se întâmplă asta, nu mai există, punct și la revedere'', a declarat Bianca Drăgușanu, la un post de televiziune. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Drăgușanu și iubitul afacerist vor spune ”DA” în curând! Detalii de ultim moment despre fericitul eveniment

Bianca Drăgușanu, reacție spumoasă la adresa lui Dorian Popa, după ce a declarat că nu ar merge cu ea pe o insulă pustie: "Nu m-a ales că vrea să rămână el alfa" |...

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele, dar cu o limită! Diva ne-a mărturisit ce i-a refuzat Sofiei: "Ar însemna să avem grădină zoologică acasă" | EXCLUSIV

Maria Andria, tratată cu dispreț într-un restaurant din Brașov. Vedeta a răbufnit: „Ne-a spus că mai bine stăteam de unde am venit”

Se dau 5.900 de lei în plus la pensie! Vestea cea mare pentru milioane de români

„Sunt o femeie tânără.” Denisa Filcea, judecată pentru ținuta pe care a purtat-o

Povestea unui preot care zice că s-a întors din Iad. „Lucrurile pe care le-am văzut acolo sunt de nedescris”

Bianca Drăgușanu îi face toate poftele, dar cu o limită! Diva ne-a mărturisit ce i-a refuzat Sofiei: "Ar însemna să avem grădină zoologică acasă" | EXCLUSIV

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies