Numele Andreei Bălan, implicat într-o escrocherie uriașă! Artista a înnebunit de furie

Andreea Bălan a decis să ia atitudine după ce numele și imaginea ei sunt implicate într-o reclamă falsă, fiind folosită pentru a promova un produs de slăbit.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Mai exact, de ceva vreme încoace, Andreea Bălan apare într-o serie de promovări ale unui produs de slăbit, chiar dacă artista susține că nu are niciun fel de treabă cu reclama cu pricina.

Citeste si: Andreea Antonescu, adevărul despre scandalurile din trupa Andre și cearta cu Andreea Bălan: ”Nu ne-am vorbit doi ani” | EXCLUSIV

Citeste si: Andreea Antonescu, primele declarații oficiale despre divorțul de Traian Spak! Ce spune despre relația lor și cum va decurge totul! ”Pe Traian nu l-a deranjat”

Citeste si: Andreea Bălan, strigăt disperat de ajutor după un accident cumplit! Mercedes-ul s-a făcut praf!

Citeste si: Andreea Bălan, strigăt disperat de ajutor după un accident cumplit! Mercedes-ul s-a făcut praf!

Iar asta se întâmplă, explică Andreea Bălan, pe contul ei de socializare, de câteva săptămâni bune. ”Dacă vedeti acest link, să nu cumva să dați click și să credeți ce scrie acolo! Atenție - EU NU fac reclamă la produse de slăbit!!!”, a anunțat, zilele trecute, Andreea Bălan. Doar că nu o face pentru prima oară, cântăreața care, de curând, a relansat, alături de Andreea Antonescu trupa Andre, atrăgând atenția încă de acum aproape două săptămâni că imaginea ei este folosită în mod fraudulos.

fara descriere

Cum este posibil ca să se publice un interviu FALS cu mine in care ”povestesc” cum am slăbit și “fac” reclamă la un produs de slăbit pe care mi l-a dat Andreea Esca!!! În niciun caz dragilor, NU consumați acest produs de slăbit și acest interviu este complet FALS! Un produs care folosește imaginea unei persoane publice fără acordul acesteia este o minciună și să nu cădeți în plasa lor și să îl cumpărați! Urmează procesul și despăgubirile!”, spunea, tot pe conturile ei de socializare, Andreea Bălan, revoltată la maximum de felul în care se profită de imaginea ei.

fara descriere

Andreea Bălan, extrem de atentă cu imaginea ei

Andreea Bălan este una dintre vedetele de la noi care este extrem de atentă la fiecare apariție în public pe care o are, motiv pentru care, de altfel, este și extrem de curtată de diverse firme pentru a-și asocia imaginea cu artista. Mai mult, pe conturile ei de socializare sunt mai multe postări publicitare, evident contra unor sume care sunt suficient de mari pentru ca artista să fie mulțumită.

În altă ordine de idei, de-a lungul timpului, Andreea Bălan a folosit conturile ei de socializare nu doar pentru postrările publicitare, ci a ținut legătura cu fanii ei chiar și în momentele dificile de după nașterea celei de-a doua fetițe de-ale sale, ea povestind, cu lux de amănunte, prin ce a trecut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate