Nuntă la Puterea dragostei! Unii dintre cei mai îndrăgiți concurenți au anunțat că se căsătoresc! Viorela și Ștefan au stabilit nunta!

Viorela și Ștefan de la Puterea dragostei și-au anunțat prietenii că se căsătoresc

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

Viorela și Stefan s-au cunoscut în casa de la Puterea Dragostei, acolo s-au îndrăgostit, iar relația lor a continuat frumos și după plecarea din emisiune.

De altfel, la vremea respectivă, Ștefan a fost eliminat din emisiune, iar Viorela, pentru a-și  arăta atunci iubirea, a decis să plece și din formatul amoros. ”Mi-am atins scopul în emisiune, acela de a-mi găsi jumătatea. Nu văd rostul de a mai rămâne în competiție fără el. Ne iubim și vrem să fim tot timpul împreună”, a spus tânăra.

fara descriere

Viorela și Ștefan s-au logodit imediat ce au ieșit din casă

Mai mult chiar, Viorela și Ștefan s-au logodit la scurt timp, iar tânăra a arătat, mândră, inelul primit de la iubitul ei. ”Ne dorim să ne mutăm împreună, să formăm o familie, să ne căsătorim și să avem și un copil”, a declarat  Viorela de la Puterea dragostei despre viitorul pe care și-l dorea alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit iremediabil.

Între timp, cei doi s-au ținut de cuvânt și s-au mutat între timp împreună și postează mereu poze cu ei doi, în ipostaze de îndrăgostiți sadea. Bașca, au fost la un moment dat și zvonuri că Viorela ar fi însărcinată, însă acestea au fost infirmate de protagoniști. Nu același lucru s-a întâmplat și atunci când s-a adus vorba despre o…căsătorie! 

Citeste si: De ce Simina nu a vrut să se cupleze cu Alex Zănoagă la Puterea Dragostei! Amănunte  neștiute de la începutul relației lor

Citeste si: Raluca Munte, despre relația lui Ricardo cu Deea de la Puterea Dragostei! ”Sper să nu-l rănească”

Citeste si: Cum i-a botezat Bogdan Mocanu sânii Andrei! Dezvăluiri din intimitatea celor doi foști concurenți de la Puterea Dragostei

fara descriereViorela de la Puterea dragostei se mărită cu Ștefan! ”Va fi cu siguranță un eveniment spectaculos”

În premieră pentru WOWbiz.ro, Manuela Mavrodin a aruncat bomba! Astfel, Viorela de la Puterea dragostei se mărită cu Ștefan anul viitor. ”Am auzit că se pregătesc și ei de nuntă. Nu știu exact când va fi evenimentul în 2010, dar va fi cu siguranță unul spectaculos. Recunosc că nu am mai vorbit în ultima vreme, însă ambii sunt extrem de frumoși și la ei chiar s-a văzut puterea dragostei. De aceea, le voi fi alături în cel mai important moment diun viața lor”, a spus Mary pentru WOWbiz.ro!

Viorela și Ștefan este, la ora actuală, cel mai vechi cuplu format la Puterea Dragostei, după ce Ștefania și Adelin s-au despărțit.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate