O cățelușă din Sălaj a fost alergată de tot satul pentru suma de 1.100 de euro

O cățelușă din Sălaj pe nume Maia a fost alergată în tot satul după ce stăpâna a anunțat că a

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Maia a fost pierdută de stăpâna ei și la scurt timp a posta un mesaj pe Facbook prin care anunța că va oferi o răsplată celui care îi va aduce acasă animalul drag. 

Citeste si: O mireasă a citit ca jurământ la nuntă mesajele trimise de logodnicul ei altei femei

Citeste si: Karmen Minune a primit un bolid de milioane de la tatăl ei. Vedeta a început să plângă: ”Mamă, îmi tremură mâinile!”

Citeste si: Acuzații grave la adresa profesoarei Ștefaniei, fata din Olimp, care s-a sinucis din cauza unei note mici. O fostă elevă a dezvlăuit totul

O cățelușă din Sălaj a fost alergată în tot satul pentru suma de 1.100 de euro

Alexandra Paşca și-a pierdut cățelușa duminică, 3 noiembrie, din curtea casei. Stăpâna cățelușei a pus la bătaie suma de 550 de euro pentru cel care o va găsi pe Maia. Ulterior, cu ajutorul unor prieteni, a mărit recompensa la 1.100 de euro. Postarea a fost distribuită masiv, iar mesajul Alexandrei a ajuns la a zeci de mii de oameni care locuiesc în localităţile din Sălaj şi astfel au început căutările. Localnicii au pornit o adevărată vânătoare pentru a o găsi pe Maia și pentru a lua banii. 

„«Niiii, câinele ăla cu bani mulţi!», s-a auzit şi-au alergat s-o prindă primii, pentru cei 1.100 euro oferiţi ca recompensă. Pe când a ajuns mama mea, au pierdut-o. Au căutat-o iar. A observat-o mama într-o curte, lângă un gard, s-a apropiat de ea, dar când a vrut să vină, un om a început să urle şi să sară spre ea: «Gata, o prindem, nu mai scapă, o prind!» şi Maia a fugit iar. A luat-o spre câmp, cu două fete care fugeau după ea. S-a băgat într-un cimitir şi apoi într-o pădurice, apoi iar a fugit pe câmp. În acest timp, mama plângea şi-i ruga pe oameni să n-o mai fugărească", a declarat Alexandra Paşca pentru adevarul.ro.

La o săptămână de la dispariția cățelușei, Alexandra a gasit-o și a anunțat că din banii strânși îi va ajuta pe câțiva dintre oamenii care au participat la căutări. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate