O concurentă de la Puterea Dragostei s-a urcat pe cântar și...surpriză! Ce s-a observat la picioarele ei

O concurentă de la Puterea Dragostei a acceptat provocarea colegilor ei de a se urca pe cântar.

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriere

O concurentă de la Puterea Dragostei a acceptat provocarea colegilor ei de a se urca pe cântar. Zis și făcut, doar că la televizor s-a văzut cu totul altceva.
Nici nu au mai contat kilogramele! Deea s-a urcat fără nicio problemă pe cântar, ba chiar fără să se descalțe de sandalele cu toc.

fara descriere

În prim plan, telespectatorii au avut parte de o priveliște mai puțin plăcută. Nu doar că pedichiura concurentei era neîngrijită pe alocuri, dar, pe degetele mari de la picioarele concurentei se întrezăreau, în mod inestetic, și câteva fire de păr.

Nu este prima dată când concurenteșe sunt surprinse în off side cu "rutina de înfrumusețare"

fara descriere

Raluca Munte a oferit sezonul trecut o imagine care i-a intrigat pe internauții care urmăresc emisiunea Puterea Dragostei.

Raluca de la Puterea Dragostei a fost una dintre principalele contestatare ale Biancăi, acuzând-o că nu se spală și că miroase urât. De data asta, susținătorii Biancăi au prins-o pe picior greșit pe Raluca.

Pe net circulă o fotografie cu Raluca. În captura din emisiunea de la Kanal D se vede cum tânăra originară din Cluj ridică brațul stâng. Ce se vede la subrațul Ralucăi? Este neepilată sau murdară?

Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii Puterea Dragostei s-au iscat multe discuții pe această temă după ce fotografia cu Raluca Munte a fost făcută publică.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate