O copilă de 12 ani, dată dispărută și căutată de poliție, a fost găsită în apartamentul unui bărbat de 24 de ani! Bărbatul ar fi fost „iubitul” fetiței și ar putea risca până la 5 ani de închisoare dacă...

Poliția cercetează acum circumstanțele în care minora a fost găsită în apartamentului bărbatului despre care susține că este iubitul ei, care este cu 12 ani mai în vârstă decât ea.

Copila de 12 ani dispărută din Gorj
Copila de 12 ani dispărută, găsită în apartamentul unui bărbat de 24 de ani
Autor: Ioana Nicoleta

Copila de 12 ani dispărută din Gorj
Copila de 12 ani dispărută, găsită în apartamentul unui bărbat de 24 de ani

Nicoleta, o copilă în vârstă de doar 12 ani din Gorj, a dispărut de acasă, iar părinții fetiței s-au panicat extrem de rău.

Cea mică a dispărut fără urmă și fără să anunțe, astfel că părinții au plecat în căutarea ei și au alertat imediat poliția. 

Din fericire, copilul a fost găsit și este nevătămat din punct de vedere fizic.

Cea mică, fetița de 12 ani pe care părinții și poliția au căutat-o cu sufletul la gura, rugându-se să fie bine, se afla la „iubitul” ei de 24 de ani!

Citeste si: Ce se mănâncă de Sânziene, sărbătoarea denumită şi Drăgaica- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

După ce poliția s-a mobilizat imediat și a fost pornită o căutare a copilei, minora în vârstă de 12 ani a fost găsită în locuința unui bărbat în vârstă de 24 de ani, despre care s-a aflat ulterior că ar fi fost „iubitul” minorei.

Citeste si: Cum arată copacul mai vechi decât țara în care se află. Deși e o raritate, oamenii vor să-l taie

Citeste si: Covid-19 ia cu asalt România. Crește numărul cazurilor noi de coronavirus. Zeci de morți, în ultimele 24 de ore

Citeste si: Decizia radicală pe care a luat-o David Pușcaș, după ce a fost bătut cu bestialitate. Unde a plecat fiul Luminiței Anghel?

"Minora a fost identificată de polițiști la domiciliul unui tânăr de 24 de ani, din comuna Dănciulești”, a fost declarația IPJ Gorj", 

Poliția continuă cercetarea pentru a stabili felul în care fetița a ajuns în apartamentul bărbatului.În vederea faptului că între cei doi „iubiți” este o diferență de 12 ani, iar copila este o minoră în vârstă de 12 ani, bărbatul poate să fie foarte ușor pedepsit cu închisoare de la 1 la 5 ani, dacă se poate demonstra că cei doi au întreținut relații sexuale, conform Legii 286/2009, Art. 221 din Noul Cod Penal, „Coruperea sexuală a minorilor/ Infracţiuni contra libertăţii şi integrităţii sexuale”.

„Comiterea unui act de natură sexuală, altul decât cel prevăzut în  art. 220, împotriva unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, precum şi determinarea minorului să suporte ori să efectueze un astfel de act se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani.”,  prevede legea.

 

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

O asistentă medicală a murit subit, în timpul concediului din Bulgaria. Avea doar 42 de ani

Cum faci și unde depui contestațiile la examenul de Bacalaureat, dacă ai luat o notă mică. Model PDF de contestație

Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova după despărțirea de Alex Bodi? Rusoaica are un nou iubit și urmează să facă pasul cel mare

6 zodii vor face față provocărilor. Vărsătorii vor fi sfătuiți să strângă cureaua

Se schimbă harta Europei. Va înceta să mai existe! Rusia o va rade de pe fața pământului

Oana Roman, adevărul despre separarea de Marius Elisei! Vedeta nu mai ascunde nimic: „Divergențele apar din varii motive”

Piedone a dat lovitura după gratii. Ce au decis judecătorii în Dosarul Colectiv

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies