O copila de 14 ani din Botoșani a fost lăsată însărcinată. Tatăl copilului, de 27 de ani, i-a făcut o promisiune

Un dosar penal a fost deschis pe marginea acestui caz, el aflându-se deja pe masa judecătorilor din Botoșani.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

Bărbatul de 27 de ani a întreținut relații intime cu minora de 14 ani în perioada iunie-septembrie 2018, lăsând-o însărcinată. Tânărul a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor în formă continuată.

Ce i-a promis tatăl copilului minorei din Botoșani

El a fost audiat, și desi nu are antecedente penale și doar patru clase, este dispus să facă ceva care a uimit autoritățile.

Citeste si: Surpriză! Cine este soțul cântăreței Vlăduța Lupău, acuzată că l-a trădat cu un saxofonist! Bărbatul joacă la campioana CFR Cluj, este fiul unui fost chestor de poliție și a cunoscut-o pe artistă la un concert

Citeste si: "Drama" Veronicăi din Blăgești continuă. Femeia care și-a înscenat răpirea și violul riscă să își piardă copilul și viața: „A sunat cineva şi a zis că vrea să o omoare”

Citeste si: Daniel Ștefănescu, asasinul Mihaelei Runceanu, chemat în fața judecătorilor din nou. De ce a fost acuzat criminalul

Băiatul a mărturisit că a continuat relația cu adolescenta respectivă și că este dispus și să o ia de nevastă, dar abia când „o să mai crească”. Viitorul tată este de acord și să presteze ore neplătite de muncă în folosul comunității.

Părinții fetei nu au cerut daune morale, așa că reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani s-a constituit parte în proces și a solicitat pentru minoră o sumă de 5.000 de lei. 

 

sursa foto: botosaneanul.ro

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate