"Drama" Veronicăi din Blăgești continuă. Femeia care și-a înscenat răpirea și violul riscă să își piardă copilul și viața: „A sunat cineva şi a zis că vrea să o omoare”

Veștile proaste nu se mai opresc pentru Veronica din Blăgești și soțul ei.

Distribuie pe:

fara descriere


In articol:

După ce au fost dați afară de socrii mari, cei doi soți sunt în pericol de a le fi luată fetița de doi ani pe care o au împreună.

Protecția Copilului s-a autosesizat și le-a făcut o vizită celor doi soți care nu se mai opresc din a aparea la televizor.

Cine va avea grijă de fetița de doi ani a soților din Blăgești

Cei de la Protecția Copilului au decis ca bunica fetiței din partea tatălui să o aibă în grijă pe cea mică. În spatele imaginii de femeie dură, bunica fetiței și-a asumat toată răspunderea pentru creșterea și educarea fetiței, impreună cu soțul ei. Ea nu mai vrea să aiba nimic de-a face cu nora ei și este hotărâtă să țină copilul la ea pentru totdeauna.

"A venit Protecția Copilului și au întrebat cine are grijă de copil. Au intrat în casă să vadă condițiile. Eu nu vreau să le iau copilul, e al lor. Am făcut un proces verbal, pe propria mea răspundere, că voi avea grijă de copilul acesta, îmi asum. Copilul rămâne aici până mor. Puteți să veniți să vedeți fata, până la poartă. O să o lăsăm.", spune soacra Veronicăi.

“Ne-ai fãcut de râs în toatã România”, a concluzionat simplu, bunica Ilinca Stegaru.

Citeste si: Momentul emoționant în care Ozzy Osbourne a anunțat în direct că suferă de o boală incurabilă. Artistul și soția lui au izbucnit în plâns în emisiune

Citeste si: Cum a slăbit Daniel Băluță, primarul sectorului 4, aproape 25 de kilograme | Exclusiv

Citeste si: Scene indecente într-o facultate din Anglia. Tineri filmați în timp ce făceau sex în sala de curs

Cu ce se ocupă, în realitate, soții Stegaru

După ce a șocat pe toată lumea cu violul închipuit și cu detaliile privind infidelitatea ei, Veronica a recunoscut, împreună cu soțul ei, sus și tare, ca amândoi sunt de fapt asistați social și că nici nu au vreo intenție să muncească vreodată.

Ba mai mult, ea a cerut publicului milos să o ajute cu o locuință, având în vedere că au fost dați afară din casă în care stateau pe banii socrilor.

fara descriere

Dacă Veronica fuge numai de cuvântul "muncă", soțul ei, Viorel, a încercat să lucreze, chiar daca doar de ochii lumii.

“I-am spus patronului sã-mi mai dea un om sã munceascã cu mine. Și pentru cã nu mi-a dat, mi-am dat demisia”, a spus bărbatul cu o seninătate ieșită din comun.

Povestea lor a făcut oamenii să reacționeze

Chiar dacă întâmplările prin care au trecut cei doi sunt puse sub semnul întrebării, unora li s-a făcut mila de ei. O femeie din Giurgiu le-a pus la dispoziție o casă în care să locuiască. Însă există și persoane indignate la culme de îndrăzneala soților care s-au obișnuit să stea la București.

“Am vãzut oameni cu adevãrat necãjiti aici. Dar nu înteleg, aceștia de ce trebuie sã primeascã? Pentru cã nu sunt atât de proști, pe cât vor sã parã! Eu zic cã de aia au venit la București, sã capete pomanã. Puturoșii ãstia doi nu meritã ajutați. La muncã sã meargã, sã achite chirie, sã vadã cum se muncește”, s-a supãrat jurnalistul Sorin Ovidiu Bãlan, invitat la o emisiune tv.

fara descriere

Drama lor nu are sfârșit. Veronica a fost amenințată cu moartea 

După ce au fost anuntați că fiica lor nu va mai locui cu ei, Viorel și Veronica se tem pentru viețile lor.

Soțul Veronicăi a dezvăluit că primește telefoane și mesaje în care viața soției sale este emenințată. Un bărbat ar fi cel care îl tot atenționeaza pe Viorel că soția lui va fi ucisă.

"A sunat cineva şi a zis că vrea să o omoare. Azi la magazin s-a lăudat că unde o prinde, o termină. O şterge de pe faţa pământului! Aseară am primit iar mesaje. Mi-a dat o doamnă mesaj că a luat-o cineva pe Veronica, au vrut să o treacă granița.", a povestit Viorel, la o emisiune tv.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate