O cunoscută artistă are cancer de sân: „Am primit un cadou nedorit de ziua de naștere”

O cunoscută artistă a dezvăluit că este nevoită să renunțe la concerte din cauza unei boli nemiloase.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere
Una dintre cele mai cunoscute artiste din lume a dezvăluit că suferă de o boală teribilă, din cauza căreia este nevoită să își îăntrerupă activitatea.

Mezzo-soprana britanică Dame Sarah Connolly a decis să se retragă din distribuţia operei „Orfeu şi Euridice", montată la English National Opera, dar şi de pe afişul BBC Proms, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, informează Press Association, citat de Agerpres.

„Luna trecută, am primit un cadou nedorit de ziua de naştere, cancerul de sân. Ca şi atâtea femei afectate de această boală, mă voi confrunta cu tot ceea ce va veni cât de bine voi putea. Din cauza intervenţiei chirurgicale iminente, sunt nevoită să renunţ să cânt în 'Orfeu şi Euridice' şi în 'Copilăria lui Iisus' la BBC Proms. Sper, totuşi, să îmi îndeplinesc toate celelalte angajamente privind concertele şi înregistrările pe parcursul lunilor următoare", a declarat artista.

Citeste si: Scandal pe Otopeni! O familie a fost încătușată, după ce au scuipat și au jignit o însoțitoare de bord! Imaginile sunt IREALE

Citeste si: A crezut că este răcit și a mers la spital! La scurt timp, fața a început să i se umfle, oamenii cred că e un monstru

Citeste si: Scandalos! O asistentă din Mehedinți, către o pacientă minoră: „Vrei să te omor eu?”

Artista a devenit cunoscută în toată lumea

Artista, cunoscută pentru vastul său repertoriu, care variază de la opere baroce la creaţii din secol XX, urma să cânte în cadrul oratoriului "Copilăria lui Iisus", de Berlioz, programat în cadrul Proms pe 14 august, în timp în "Orfeu şi Euridice", ea urma să-l interpreteze pe Orfeu - alături de Sarah Tynan, care îi dădea viaţă soţiei acestuia, Euridice.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate