O fetiță de 3 ani s-a ales cu răni groaznice la picioare. Motivul este unul de neimaginat: "Le-a încălțat doar zece minute"

O fetiță de trei ani s-a ales cu răni grave la picioare după ce a stat încălțată timp de zece minute cu o pereche de sandale din cauciuc.

Distribuie pe:

fara descriere

Mama micuței Poppy Hallett susține că fetița nu a putut să meargă timp de două sau trei săptămâni după ce a încălțat pantofii din cauciuc, potrivit Daily Mail.
Tânăra mamă în vârstă de 35 de ani, din Bransholme, Hull, spune că fiica ei a stat încălțată cu sandalele din cauciuc doar în casă, vreme de 10 minute, după care a început să sângereze.

fara descriere

Citeste si: Cutremur în urmă cu câteva minute, în județul Vrancea! E cel mai mare din ultima perioadă

Citeste si: Descoperire șocantă în cazul unui copil de 3 ani care a murit. Medicii credeau că are glezna luxată, dar adevăratul diagnostic era cu totul altul. Ce i-a cauzat moartea băiețelului

Citeste si: O fostă concurentă de la "Bravo ai Stil" și-a început cariera în televiziune. Prima sa apariție a fost un adevărat spectacol

„Când am încălțat-o, nici măcar nu era cald. A fost o zi frumoasă și le-a purtat doar în casă. Le-a încălțat doar zece minute. În acel timp am observat că a început să curgă sânge, așa că le-am luat imediat din picioarele ei. Când am descălțat-o, nu a putut să meargă pe picioare în mod corespunzător timp de aproximativ două sau trei săptămâni și a rămas doar așezată, așa că trebuie să fi avut dureri.”, a declarat mama fetiței. 

Sandalele din cauciuc au lăsat-o cu sechele pe fetița de trei anișori 

Fetița a rămas traumatizată de acele încălțări și se sperie de fiecare dată când vede o pereche similară într-un magazin.

fara descriere

De atunci aplică o cremă pentru prevenirea infecțiilor. 

fara descriere

Povestea ei vine după ce un baiat de doi ani a fost lăsat cu răni sângerânde după ce a purtat o pereche de sandale din cauciuc. Mama băiețelului a fost foarte revoltată și a depus o plângere magazinului, care a spus că va oferi un „gest de bunăvoință” ca răspuns la plângerea ei.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate