O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, dezvăluiri din culisele emisiunii!

Mary, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a făcut dezvăluiri din culisele emisiunii.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

Concurentele de la Puterea Dragostei
Concurentele de la Puterea Dragostei se acuza ca vor sa faca ”materiale”[Sursa foto: Instagram]

 


In articol:

Mary, Marinela Mavrodin pe numele complet, a fost întrebată de fanii emisiunii, de unde știu concurenții de la Puterea Dragostei ce înseamnă ”material”. Asta pentru că în ultima perioadă, concurenții se acuză între ei că spun sau fac diverse lucruri doar pentru ”a face materiale”. 

Sinceră, așa cum a fost mereu, Mary le-a explicat fanilor ei ce înțeleg concurenții de la Puterea Dragostei prin faptul că ”fac material”.

Mary de la puterea Dragostei
Mary de la Puterea Dragostei face dezvaluiri din culisele emisiunii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce va zice Andreea Esca acum? Au apărut nişte poze cu Alexia Eram... De la 20 de ani? Foto - evz.ro

”Materialul” pentru unii dintre ei este acea discuție mai aprinsă, în care faci ceva, te ridici, sari la bătaie, faci spume, faci urât. Pentru noi, materialul era și o bombă, ceva ce dacă spuneai în emisiune, bubuia toată casa. Am mai făcut și noi materiale din astea în care ne-am ridicat, ne-am mai certat. Ceea ce nu știu eu este de unde știu ei de ”material”, pentru că nouă ne-a luat ceva timp până am aflat asta, iar ei cum au intrat în casă au aflat de ”material”, a explicat Mary de la Puterea Dragostei, concurentă atât în primul cât și în al doilea sezon al show-ului filmat în Turcia. 

concurenti baieti puterea Dragostei
Si in randul baietilor de la puterea Dragostei exista astfel de replici[Sursa foto: Instagram]

De ce se luptă concurenții de la Puterea Dragostei pentru a face ”materiale”

De ce lupta pentru a face ”materiale”? Concurenții Puterea Dragostei au sesizat că dacă sunt activi în casă și apar mai mult pe tv sunt mai mult votați de telespectatori, iar voturile acestora contează atunci când este desemnat liderul săptămânii, acesta nu este doar protejat de la eliminare în galele de duminica, dar primește și un cec de 1.500 de euro.

Cel mai bun exemplu este Alexandra, poate concurenta cea mai controversată de la Puterea Dragostei sezonul 3, cea care are la activ cele mai multe scandaluri din casă și care a fost în ultimele săptămâni liderul casei fetelor, adică cea mai votată fată din competiție, spre indignarea celorlalți concurenți cu care aceasta are mereu discuții în contradictoriu. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Primele imagini cu Mădălina de la Puterea Dragostei dupa ce a fost stropită cu clor și a ajuns la spital. Cum a fost filmată în culisele emisiunii

Cât de afectat este Jador de ce a spus soția lui Desanto despre el! Ce se întâmplă acum cu manelistul! Dezvăluirile unui apropiat

Șoc total! O fostă vedetă Antena1 joacă în filme pentru adulți. Vinde online clipuri cu scene intime dintre ea și iubitul său

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Mona de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de George ”Sunt lucruri nerezolvate la mijloc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies