O mai ții minte pe Thalida de la Puterea Dragostei? Transformarea ei este șocantă! Nu o mai recunoști, este una dintre cele mai sexy foste concurente din show

Thalida de la Puterea dragostei a șocat cu noul look la cununia Siminei cu Alex Zănoagă

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Thalida, una dintre cele mai carismatice concurente de la Puterea dragostei din primul sezon pare cu totul altă persoană la mai bine de șapte luni de la întoarcerea din Turcia.

Intrată în casă pentru a uita de dragostea pe care a simțit-o cândva pentru Kamara, tânăra s-a simțit atrasă de Jador, dar nici cu el situația nu avea să fie mai bună. Cântărețul era îndrăgostit, la acea vreme, de Simina Loica și nimeni și nimic nu îl interesa. Mai mult, fără să vrea, la un moment dat, manelistul a și jignit-o pe  concurentă atunci când i-a spus că iese cu ea la masă din milă!!!

Citeste si: Bogdan Mocanu, luat la mișto de fani! A fost fotografiat purtând cămașa iubitei lui, Andra de la Puterea Dragostei! „N-are bani de haine”

Citeste si: Tot ce trebuie să știi despre Iancu Sterp, fratele mai mic al lui Culiță Sterp

Citeste si: Bombă la Puterea Dragostei! Bogdan Mocanu anunță: “Perversul de pe Târgu Ocna intră în locul meu în casă! Mariano, pregătește-te!”

fara descriere

Thalida și-a făcut operație la nas! ”Nu mai suportam, de la 15 ani, intenționam să apelez la rinoplastie” 

Thalida a trecut însă peste toate răutățile și a decis să își facă și o serie de schimbări de ordin estetic. În primă fază, ea și-a modificat nasul, fiindcă era nemulțumită de felul în care arăta.

”Nu mai suportam, de la 15 ani, intenționam să apelez la rinoplastie, să am și eu nas frumos. A fost greu să trec printr-o operație, dar rezultatele pe care apoi le-am avut ulterior m-au determinat să uit de zilele de chin, când am stat cu două tije de silicon în nări și cu bandaje, în plus, am fost și extrem de umflată și respiram cu greutate. Acum, totul este perfect”, a declarat Thalida, în premieră, pentru WOWbiz.ro!

fara descriere

fara descriere

Thalida de la Puterea dragostei s-a transformat uluitor! Apariția la ultimul eveniment la care a participat a fost răvășitoare

Lucrurile nu s-au oprit numai la rinopastie, căci, în decursul a câtorva luni, Thalida de la Puterea dragostei s-a transformat uluitor! Tânăra cântăreața s-a vopsit și blondă, și-a ondulat părul, și-a făcut probabil și mici intervenții la nivelul feței, astfel că…în aceste momente, arată exact ca o diva! De altfel, prezentă, săptămâna trecută, la cununia Siminei cu Alex Zănoagă, ea a atras toate privirile cu look-ul său interesant, dar și cu ținuta, o rochie de seară lungă, elegantă, transparentă în partea de sus și crăpată pe un picior.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate