O mireasă care s-a măritat cu o fantomă de 300 de ani divorțează, după ce a fost forțată să îi exorcizeze spiritul

O femeie din Irlanda care s-a căsătorit cu fantoma unui pirat este nevoită să divorțeze după ce a simțit că este slăbită fizic.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Femeia care s-a măritat cu fantoma unui piarat, vrea să divorțeze și vrea să îi vândă și portretul, după ce a fost forțată să-i exorcizeze spiritul. 

Citeste si: Moarte tragică pentru un bărbat de 31 de ani, din Constanța. A fost zdrobit de malaxorul unui utilaj tehnologic

Citeste si: Ana Morodan vorbește pentru prima dată despre iubitul ei: „Nu are treabă cu lumea asta a noastră. Este un om al cifrelor”

Citeste si: Ce ținute sexy afișează Corina Dănilă în emisiune! Uite cât de bine arată vedeta FOTO

O mireasă care s-a măritat cu o fantomă de 300 de ani divorțează, după ce a fost forțată să îi exorcizeze spiritul

Fantoma pe care femeia o iubește ca pe ochii din cap seamănă cu Johnny Depp, actorul din filmul „Pirații din Caraibe”.

fara descriere

Amanda Large a întâlnit fantoma, Jack Teague, iar timp de doi ani, a călătorit cu ea și s-a căsătorit prin intermediul unui medium. Femeia în vârstă de 45 de ani spune că fantoma o îmbolnăvește fizic, motiv pentru care a trebuit să recurgă la exorcizare, pentru a scăpa de spiritul malefic. Mai mult, femeia vrea să scape și de rămășițele fantomei, inclusiv un portret pe care l-a cumpărat în urmă cu cinci ani. 

fara descriere

Amanda a scris în online despre exeperiența sa: „După exorcizare, multe lucruri au fost arse, dar nu am putut să ard sau să scap de tablou, cu siguranță este bântuit. Am mers mai departe și știu mai ales în această perioadă a anului, unii oameni colectează astfel de articole, așa că, mai degrabă decât să-l distrug, aș prefera să meargă la cineva care îl vrea.”, a povestit Amanda. 

Tabloul este ținut într-o magazie, deoarece se teme să-l mai țină aproape de ea, după ce partenerul ei a încercat să o ucidă când a încheiat relația. 

„O parte din energia lui Jack a fost pusă în imaginea lui Jack ca reprezentare fizică a lui.”, a mai spus Amanda. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate