O nouă dramă în familia Ilenei Ciuculete! Fiul ei, Cristi Sfetcu, a fost părăsit din nou de femeia cu care trebuia să se însoare!

Amicii lui Cristi Sfetcu au aflat că fiul Ilenei Ciuculete a fost părăsit de femeia cu care trebuia să se însoare.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că fiul Ilenei Ciuculete a fost părăsit de femeia cu care trebuia să se însoare. Cristi Sfetcu, fiul cel mic al celebrei cântăreţe de muzică populară, care a decedat acum doi ani şi jumătate, are o viaţă sentimentală complicată. În urmă cu doi ani, Cristi s-a îndrăgostit de Claudia, o brunetă divorţată, care are o fetiţă de 10 ani. (vezi cum a omagiat-o pe cântăreaţă fata de suflet a Ilenei Ciuculete)

Citeste si: Toată lumea l-a dat dispărut pe Cornel Galeș! Văduvul Ilenei Ciuculete a dat lovitura și trăiește pe picior mare în Spania

Citeste si: Cele mai compromițătoare dezvăluiri despre Meghan și Harry. Cuplul e revoltat - evz.ro

Citeste si: Reîncepe războiul pe averea Ilenei Ciuculete! Decizie de ultimă oră luată de Cornel Galeș în scandalul cu fiii artistei

Citeste si: Fina Ilenei Ciuculete a debutat oficial în lumea muzicii! Cum arată și cum cântă Maria Alexandra?

Fiul Ilenei Ciuculete a fost părăsit de femeia cu care era să se însoare. Cristi a introdus-o pe Claudia în familia sa 

Relaţia celor doi a avansat, iar Cristi a introdus-o pe Claudia în familia sa, cei doi fiind împreună la toate evenimentele la care participau rudele sale apropiate. „Gata, Cristi, te însori! Pe bune, nene!”, i-a transmis un amic lui Cristi. Cu toate acestea, la începutul lui 2019, Cristi şi Claudia s-au despărţit. Ambii au şters fotografiile cu fostul partener de pe site-urile de socializare şi au anunţat că sunt singuri.

fara descriere

Fiul Ilenei Ciuculete a fost părăsit de femeia cu care era să se însoare. A şters pozele cu Claudia

S-a aflat că fiul Ilenei Ciuculete a fost părăsit de femeia cu care trebuia să se însoare. Apoi, în februarie 2019, Claudia a făcut pasul decisiv, după ce a postat o fotografie cu fiica sa, transmiţându-i un mesaj lui Cristi: „Te iubim”. Ulterior, cei doi s-au împăcat înainte de Paşte. Cu toate acestea, cei doi s-au separat din nou în această vară. Ambii au anunţat că singuri pe paginile de socializare şi au şters din nou toate pozele cu fostul partener. Mai mult, Cristi Stefcu a postat un mesaj care se referă la fosta sa relaţie, lăsând să se înteleagă că Claudia şi-a dorit despărţirea: “Cei care joacă să te piardă, lasă-i să câștige!”

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate