WOW

O profesoară a făcut sex cu elevul ei de 13 ani în clasă și în mașină! Cum a ieșit totul la iveală și ce riscă femeia

O profesoară căsătorită a făcut sex cu un elev de 13 ani. Ea riscă închisoarea pe viață și se teme și pentru ce ar putea păți în închisoare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Totul a ieșit la iveală după ce părinții minorului au găsit în telefonul fiului lor imagini și materiale explicite, informează antena3.ro. După ce au descoperit imaginile compromițătoare, părinții băiatului s-au adresat poliției și profesoara a fost arestată.

Profesoara în vârstă de 28 de ani, Brittany Zamora, care riscă închisoarea pe viață, se teme că ar putea fi "sfâșiată" de deținute în închisoare.

A recunoscut că a făcut sex cu elevul

Brittany Zamora a recunoscut că a făcut amor cu minorul de cel puțin patru ori între 1 februarie și 8 martie anul trecut. Cei doi au făcut sex o dată în mașina ei și o dată în clasă. Ei au mai făcut amor și după ce profesoara l-a condus pe băiat la casa bunicilor lui, acesta strecurându-se ulterior din locuință pentru a fi cu profesoara. 

În ciuda acuzațiilor grave, soțul femeii pare că o susține pe aceasta. „Nu voi discuta asta cu voi. Brittany este adult. Este cea mai bună persoană pe care o cunosc”, a declarat acesta, citat de The Sun. 

  

Galerie foto