O prostituată din Deva a fost bătută și tâlhărită de clientul ei pentru ca l-a trimis la duș

Prostituata din Deva a fost bătută și furată de toți banii de un client italian, motivul fiind că l-a trimis să se spele.

Distribuie pe:

O prostituată din Deva a fost bătută și tâlhărită de clientul ei pentru ca l-a trimis la duș

Bărbatul a plecat nervos, dar s-a întors cu trei indivizi care au bătut-o și pe femeie, dar și pe "peștele" ei.

Incidentul a avut loc în noaptea de 13 spre 14 ianuarie. Imediat după ce prostituata și proxenetul au scăpat de agresori, au mers imediat la Poliție pentru a depune o plângere.

„Femeia le-a declarat poliţiştilor că, pe fondul unor neînțelegeri avute cu un bărbat (a cărui identitate nu a putut-o preciza) cu privire la o sumă de bani, acesta a părăsit apartamentul, însă a revenit la scurt timp și a intrat în locuinţă însoțit de trei persoane. Una dintre cele patru persoane le-a aplicat femeii şi tânărului de 26 de ani mai multe lovituri, le-au sustras 200 de lei, după care au părăsit apartamentul”, au comunicat reprezentanții IPJ Hunedoara, potrivit publicației Replica.

Citeste si: Vecinii familiei celor patru copii morți în incendiul din Timișoara: „Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool”

Citeste si: Scandal cu iz penal în Primărie. Un edil din Iași a plătit pentru servicii sexuale o minoră răpită de la școală

Citeste si: Nicolae Guţă s-a tatuat pe frunte în memoria tatăl său! Acesta a murit când manelistul avea doar 16 ani! După ce a devenit bogat, Guţă a ridicat un monument de marmură la locul de veci al părinţilor! FOTO

De la ce a pornit scandalul

Cearta a început după ce prostituata i-a spus italianului să meargă să-și facă un duș, dar el a refuzat, potrivit Adevărul.

Pe marginea acestui caz, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au deschis un dosar penal pentru săvârșirea faptei de tâlhărie calificată.

Trei dintre infractori au fost prinși, chiar a doua zi. Mai apoi, a fost reținut și cetățeanul italian, în vârstă de 45 de ani. El este în prezent cercetat în libertate pentru complicitate la tâlhărie.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate