Scandal cu iz penal în Primărie. Un edil din Iași a plătit pentru servicii sexuale o minoră răpită de la școală

Un primar din Iași a fost citat într-un dosar penal pentru trafic de minori.

Distribuie pe:

 Un edil din Iași a plătit pentru servicii sexuale o minoră răpită de la școală

Damian Butnariu, primarul comunei Mogoșești, din Iași, a dat o declarație în calitate de martor, pentru că a făcut sex cu două minore traficate, chiar în incinta Primăriei.

Datele șocante apar în dosarul în care mai mulți proxeneți periculoși din Pașcani sunt acuzați de trafic de carne vie.

Numele primarului din Mogoșești apare pentru prima dată în urma declarației unei fete de 17 ani, pe nume Diana. Minora a depus o plângere pe numele unui proxenet, Adrian Buduroi. Bărbatul este acuzat că a răpit-o pe Diana și pe sora ei, în vârstă de 16 ani, și le-a obligat să se prostitueze.

„Ar fi fost traficată de inculpatul Buduroi, fiind obligată să întreţină relaţii sexuale cu o persoană numită Damian (primarul comunei Mogoşeşti-Siret), pentru o sumă de bani de care a beneficiat inculpatul Buduroi“, se arată în documentele de la dosar.

Citeste si: Vecinii familiei celor patru copii morți în incendiul din Timișoara: „Mama obișnuia să joace la păcănele, iar tatăl consuma alcool”

Citeste si: Medicii legiști au descoperit ce s-a întâmplat cu jurnalista Cristina Țopescu! Care a fost cauza morții

Citeste si: Momentul în care o tânără este mușcată de față de câinele familiei. Cum arată chipul fetei acum

 Un edil din Iași a plătit pentru servicii sexuale o minoră răpită de la școală

Cum a ajuns minora pe mâinile proxenetului

Diana a povestit că în urma unei dispute cu mama lor, ea și sora ei au plecat de acasă, urmând să se mute în chirie. Au cerut ajutorul unui apropiat, însă el le-a trimis la respectivul Adrian Buduroi. Proxenetul le-a abuzat sexual pe cele doua minore chiar a doua zi și a filmat scenele.

„În zilele următoare, inculpatul a constrâns-o pe persoana vătămată să întreţină relaţii sexuale cu el ameninţând-o că va face publice înregistrări video ale relaţiilor sexuale întreţinute cu victima“, se arată în motivarea din 2019 a sentinţei prin care Buduroi a primit 15 ani de închisoare.

Mama celor două fete a depus o plângere iar Buduroi a eliberat minorele. Drept răzbunare, proxenetul a urmărit-o pe Diana când a ieșit de la școală și a răpit-o. Sub frica amenințărilor cu moartea, fata a urcat în mașina bărbatului, în care se mai afla o minoră de 17 ani, dar și un alt bărbat. Adrian Buduroi a dus fetele la primaria din Mogoșești "unde le-a obligat să întrețină raporturi sexuale normale şi orale cu martorul Butnariu Damian".

„Martorul Butnariu Damian a confirmat faptul că, în cursul lunii septembrie a anului 2007, a întreţinut raporturi sexuale orale în sediul primăriei cu numita B.G.A. şi cu persoana vătămată M.D.I., care i-au fost aduse de către inculpatul Buduroi Adrian, plătindu-i inculpatului, pentru serviciile sexuale prestate de cele două tinere, suma de 100 sau 150 lei“, precizează judecătorii de la Tribunal, în motivarea sentinţei.

Se mai precizează și că primarul și-a menținut declarațiile făcute și pe durata procesului, sentința nefiind definitivă.

Contactat telefonic, primarul Damian Butnariu nu a spus nimic exact, însă nici nu a negat mărturiile făcute, spunând doar că nu își aduce aminte.

„Hmmm, nu mai ştiu, e mult de atunci“, a spus primarul comunei Mogoșești.

Proxenetul Adrian Buduroi a fost condamnat la 15 ani de închisoare, însă nici în cazul lui, sentința nu este una definitivă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate