O româncă răpită în Spania a reușit să-și contacteze familia! Poliția a găsit-o în doar 6 ore

O româncă în vârstă de 26 de ani fusese răpită și sechestrată de un bărbat în Spania.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Femeia a reușit să-și alerteze familia, iar rudele au sunat imediat la poliție. Oamenii legii au intrat în alertă și în aproximativ șase ore au reușit să intre în apartamentul în care ea era ținută captivă de un cetățean marocan de 36 de ani.

Vinerea trecută, femeia din România și-a anunțat familia că a fost răpită de un bărbat. Ea a fost găsită apoi într-un bloc din localitatea Monzon, provincia Huesca. Avea răni de cuțit pe antebraț, dar era teafără. Poliția a găsit în acel apartament și actele ei de identitate, dar și droguri. Marocanul a fost prins, dar acum este cercetat în libertatea.

O româncă răpită în Spania a reușit să-și contacteze familia! Poliția a găsit-o în doar 6 ore

„În data de 16 august 2019, în jurul orei 05.00, poliţiştii buzoieni au fost sesizaţi de către un cetăţean român, stabilit în Germania, cu privire la faptul că o buzoiancă este ţinută cu forţa într-un apartament din localitatea Mozon, provincia Huelva, de către un marocan, existând date că este abuzată fizic şi sexual.

Imediat după primirea sesizării poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Buzău au informat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională şi au realizat schimbul de date şi informaţii necesar salvării persoanei în cauză.

Citeste si: Livian și Bianca s-au sărutat la Puterea Dragostei! Ce răspuns au dat la întrebarea dacă formează un cuplu

Citeste si: Imagini fierbinți cu Mary și Robert la Puterea Dragostei! Momentul s-a petrecut sub camerele de filmat

Citeste si: Irina Rimes se transformă în extraterestru în cea mai jucăușă piesă de pe albumul „Cosmos”: „24:00”

 

În baza datelor furnizate din România, autorităţile spaniole au efectuat o percheziţie într-un imobil, unde a fost identificată victima, o tânără de 26 de ani şi mai mulţi cetăţeni marocani.

Iniţial, victima a declarat că nu se află într-o stare de pericol, însă autorităţile judiciare spaniole au stabilit că aceasta prezinta pe corp răni mai vechi. A fost transportată la spitalul din localitate pentru asistenţă medicală, fiind cazată ulterior într-un Centru de Protecţie Împotriva Violenţei", se arată într-un comunicat al Poliției din Buzău.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate