O tânără însărcinată a mers la clinică pentru un control de rutină, dar medicul i-a făcut avort, din greșeală. Cum a fost posibilă o asemenea faptă

O femeie din Coreea de Sud, însărcinată în șase săptămâni, a mers la un control de rutină și a plecat de acolo fără bebeluș, din cauza unui avort provocat de medicul care ar fi trebuit să-i administreze un tratament.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Femeia din Coreea de Sud a mers la clinică pentru primi un tratament nutrițional, însă asistenta i-a injectat din greșeală anestezic, fără să se asigure că este într-adevăr pacienta care trebuie să primeasca acea injecție. 

Citeste si: Gabriela Firea a fost surprinsă din nou circulând cu transportul în comun. De data aceasta, primarul Capitalei s-a plimbat cu tramvaiul 21

Citeste si: Bărbaţii care au atacat pasagerii unei maşini în Bucureşti, reţinuţi pentru 24 de ore! Ce s-a aflat despre aceștia

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Alexandru Cumpănașu după ce s-a aflat că nu are diplomă de Bacalaureat: „Am mari șanse la președinția României! Așa arată un om puternic”

Tânăra însărcinată a mers la clinică pentru un control de rutină, dar medicul i-a administrat o injecție care i-a provocat avortul

Medicul a efectuat procedura de avort, fără să se gândească să verifice identitatea femeii a cărei procedură urma să se desfășoare, iar pacienta, aflată în moarte clinică, nu a știut niciun moment ce se întâmplă. Medicul și asistenta și-au dat seama de greșeala făcută abia la final, informează CNN. 

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a le cerceta pe cadrele medicale care au comis odioasa faptă, iar cazul va fi prezentat în fața instanței. 

”Medicul și asistenta sunt conștienți de greșeala făcută. Sunt acuzați de neglijență în serviciu, care a dus la vătămări corporale”, a declarat unul dintre polițiști, potrivit CNN.

Curtea Constituțională din Coreea de Sud a decis, la începutul lunii aprilie a acestui an, că legea care incrimina avortul este neconstituțională, verdictul istoric ducând la eliminarea interdicției privind întreruperea sarcinii, în vigoare din 1953, transmite Reuters. Instanța a precizat că legislația în vigoare de 65 de ani încalcă drepturile femeii.

Curtea a precizat într-o declarație că atât interzicerea avortului, cât și legea care prevedea pedepse pentru medicii care făceau întreruperi de sarcină, cu consimțământul femeii, sunt neconstituționale.

Urmatorul articol
Citește și:

Tonel Pop aruncă bomba în cazul Caracal: „Recoltarea ADN-ului acoperă ilegalități la nivelul INML sau DIICOT”

Cutremur devastator, de 5,8 grade! Sunt cel puțin 19 morți și 300 de răniți!

Prima reacție a lui Claudiu Melencu după ce s-a aflat că nu ar fi tatăl biologic al Luizei Melencu! A spus tot adevărul: „Eu am luat fata de la...”

Incredibil, criminalul olandez a fost internat ani de zile la psihiatrie! Ce avea să se întâmple însă cu el după ce a plecat din spital!

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies