O vrea Bogdan Mocanu pe Roxana de la Puterea Dragostei? Tânăra dezvăluie ce face acesta când nu sunt filmați și ce propunere i-a făcut EXCLUSIV

După ce în ultima perioadă, la Puterea Dragostei se tot vorbește despre faptul că Bogdan Mocanu o place în continuare tot pe Roxana, aceasta a făcut o dezvăluire.

Distribuie pe:

Autor: C.L.


In articol:

Roxana și Bogdan Mocanu au fost iubiți, cei doi s-au despărțit după ce tânărul a aflat că în vacanța de Paște, iubita lui a fost în club cu Andy, cel cu care aceasta avusese o relație. Bogdan a fost cel care a decis să rupă relația cu Roxana, apoi a încercat să facă un cuplu cu Ana, numai că aceasta a fost eliminată din emisiune.

La scurt timp după aceea, Roxana a făcut un cuplu cu Iancu. Cei doi susțin că acum nu mai sunt împreună, dar se plac și sunt buni prieteni. Numai că, Bogdan Mocanu pare în continuare atras de Roxana, iar acest lucru îl tot spune Jador, cel mai bun prieten al lui.

Citeste si: Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!” - evz.ro

Ei bine, Roxana a făcut o dezvăluire legată de Bogdan Mocanu, după ce au fost mai multe discuții legate de sentimentele lui pentru ea.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei îi dă lovitura decisivă Biancăi! ”Iancu se întoarce mereu la mine! Ce am avut noi a fost special” EXCLUSIV

Citeste si: Roxana s-a ținut din nou de mână cu Bogdan Mocanu la Puterea Dragostei! "Vinovat" a fost Jador!

Citeste si: Dezvăluiri de ultim moment despre Roxana si Bogdan Mocanu la ”Puterea dragostei”! Motivul pentru care nu mai au nici macar o șansă de împăcare înainte de finală! ”S-au certat pe culoare”

”Bogdan s-a tot ținut după mine în ultima perioadă. Am fost la un picnic în pădure și, când n-am fost filmați, am vorbit. Mi-a spus că dacă ar știi că nu l-aș înșela, ar vrea să ne împăcăm. Eu nu mai îmi doresc însă să fiu cu el. Bogdan spune că este o joacă, dar de fapt el chiar se tot ține după mine. Mai ales în ultimul timp”, a spus Roxana de la Puterea Dragostei.

Roxana de la Puterea Dragostei ar vrea să facă un cuplu din nou cu Iancu

De altfel, tânăra a mărturisit că îl place în continuare pe Iancu și știe că și acesta este atras de ea. ”El e un copil, nu a mai avut relații serioase până acum. Eu voi avea răbdare cu el și dacă va mai dori să fie ceva între noi, vom încerca. Dacă nu, vom rămâne prieteni și vom colabora din punct de vedere profesional. Pentru că suntem împreună pe plan profesional, sunt parteneri de afaceri, o să facem și un vlog împreună”, ne-a spus Roxana de la Puterea Dragostei.

Galerie foto 
Citește și:

Roxana de la Puterea Dragostei, criză de nervi! Ce a făcut Bogdan Mocanu a enervat-o la culme

Scandal fără precedent la Puterea dragostei! Roxana a bătut-o pe Bianca și l-a lovit pe Jador: "Ce capac i-a dat!"

Cutremur în showbiz! Lidia Buble a lucrat pentru un politician celebru! A fost bonă pentru copiii lui. Ce alte joburi incredibile a mai avut aceasta înainte să devină cântăreață

Ce simte Iancu pentru Bianca! A spus totul, de față cu toată lumea: „Dacă asta am simțit...”

Bogdan Mocanu o atacă dur pe Roxana, dar uite ce simte cu adevărat pentru ea! Toată lumea şi-a dat seama! "Îi este dragă" EXCLUSIV!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies