Oana Lis, declarații șocante: „Acum 10 minute era viu...”

Oana Lis a vorbit despre soțul său, Viorel Lis. Ce spune vedeta despre fostul edil al Capitalei, care este starea sa de sănătate.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

Oana Lis nu se dezminte. După ce zilele trecute a declarat că cel mai mare cadou al său este faptul că Viorel Lis trăiește, aceasta șochează din nou.

Soția fostului edil al Capitalei a vorbit despre starea de sănătate a acestuia.

Citeste si: Doliu în muzică! Membrii unei formații celebre au murit într-un accident cumplit

Citeste si: Fiica lui Horia Moculescu, în doliu! Zina Dumitrescu a fost nașa ei

Citeste si: Carmen Simionescu a fost cerută de soție! Cum arată inelul de logodnă

În ultimii ani, Viorel Lis a avut mai multe probleme de sănătate, care au culminat cu o operație, precum și cu diagnosticul crunt de Alzheimer.

Depinde de zile (nr. Viorel Lis), acum era viu, am vorbit acum 10 minute. Am simțul umorului, au fost momente tensionate în care Viorel nu mă mai cunoștea și nu mai vorbea. Tocmai de aceea am căzut psihic. Acum am încercat să fac ceva pentru mine, de aceeam am și început facultatea. Învăț multe lucruri, e ceva extraordinar. Am multe colege de vârsta mea.

Aveam 20 de atacuri de panică pe zi. Acum la facultate am învățat că mulți oameni au unul, două atacuri de panică pe zi. Am învățat să mă tratez, în fiecare zi mă duceam la spital. Acum știu să mă controlez, fac meditație, respirație. Am mulți colegi în domeniu.", a declarat Oana Lis, într-o emisiune tv.

Oana a crezut că Viorel va muri de ziua sa

În ziua în care a împlinit 40 de ani, Oana Lis a trăit sperietura vieții sale.

„Nu se mai trezea şi am zis că moare de ziua mea! Cadoul lui pentru mine este că s-a trezit. Cadoul mai constient e că uite...o ţărancă, la 17 ani îmi doream să fiu o persoană cunoscută şi acum sunt live la voi.

Am prietenele aici, vreau să spun că sunt oameni din showbiz, oameni de afaceri, medici, din politică... Au venit pentru mine. Bine, poate au venit şi pentru friptură. (...) Admiraţia oamenilor rămâne. Aţi nimerit la ora de manele şi m-am îmbătat şi eu şi bag picioarele, vreau manele", a dezvăluit vedeta, în cadrul unui interviu TV.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate