Oliver Stan, bărbatul care a încercat să arunce în aer 41 de studenți și patru profesori la Universitate, la un pas de eliberare! Primele declarații

Oliver Stan a încercat în 2013 să ucidă 45 de studenți și profesori de la Universitatea din Iași. Acum, bărbatul este la un pas de eliberare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oliver Stan a încercat să detoneze o bombă în sala de curs a Facultății de Elcetronică din Iași, în anul 2013. Purtând un rucsac, el a amenințat că îi va arunca în aer pe toți cei prezenți. Din fericire, misiunea nu i-a reușit, iar el a fost internat într-un spital pentru persoane cu probleme psihice.

Recent, însă, el a primit un aviz pozitiv pentru eliberare. „Am fost la comisie, iar doctorii au spus că pot pleca din spital, pentru că boala mea este în regresie. Am înţeles că sunt bolnav şi am promis că voi lua tratamentul atunci când voi pleca din spital. Am depus documentele la dosar şi sper ca instanţa să dea un verdict favorabil”, a delcarat Oliver Stan conform Spynews.

Citeste si: Calvarul prin care trece un tătic de 25 de ani! Socrii nu îl lasă să-și vadă iubita și fiica: „Mi-au reproșat că sunt urât”

Citeste si: Ce le-a spus Magdalena Șerban, criminala de la metrou, psihiatrilor! Mărturiile ei au fost făcute publice în premieră

Citeste si: Prima declarație făcută de reprezentanți după ce Facebook, Instagram și Whatsapp au picat în toată Europa

fara descriere

Oliver Stan cerea în urmă cu 2 ani să fie eutanasiat

După ce petrecuse patru ani internat la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta „Padureni-Grajduri”, Oliver Stan a ceur în mod public să fie eutanasiat.

Citeste si: Care este numele real al Biancăi Drăgușanu! Niciodată nu se prezintă așa, s-a dat de gol când și-a arătat notele de la BAC

„A fi un om nedorit, neacceptat de societate, e o suferinta continua. Nedoritii sociali trebuie sa moara. Eu, Oliver, consider ca ar fi un act de mila ca cineva sa ma ucida. Eu ii invidiez pe cei de la Auschwitz. Nemtii m-ar fi omorat dar psihiatrii moderni ma chinuie toata viata. Psihiatrii moderni sunt mai cruzi decat nazistii”, spune Oliver Stan în 2017.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate