One, two, three, Denisa vrea copii! Fosta iubită a lui Iancu, prinsă de ”febra bebelușilor”

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, și-a strâns pentru prima dată nepoțelul în brațe și a intrat în ”febra copiilor”.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, a devenit mătușă, cu câteva zile în urmă. Marea surpriză a venit din partea lui Ionel, fratele mai mare al Denisei, care locuiește tot în Marea Britanie. Soția acestuia a născut recent un băiețel care a primit numele de Nathan.

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, vrea să devină mamă! Emoționată când și-a strâns nepoțelul în brațe

Zilele trecute, Denisa a mers să-și strângă prima oară nepoțelul în brațe și a recunoscut că are emoții mari și că își dorește deja un copil, doar că momentan nu are curaj să facă acest pas.

”Mi-am luat un outfit mai special pentru că este o zi foarte specială. Abia aștept să-l cunosc pe Nathan, ce frumos e... Doamne, e o dulceață. Mă ia febra bebelușilor și vreau și eu...”, a povestit Denisa într-un vlog.

Citeste si: Culiță Sterp, mesaj de susținere pentru Ella în Marea Finală Puterea dragostei: „Este ca o soră pentru mine”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Surpriză! Culiță Sterp, la Survivor România, sezonul 2? Declarația șoc care va bulversa showbiz-ul mioritic! ”Accept!”

Citeste si: Plușica l-a uitat pe Culiță Sterp! Imagini incredibile cu fosta concurentă de la Puterea dragostei în brațele altui bărbat

Câteva minute mai târziu, fosta iubită a lui Iancu era în casa fratelui său și se juca cu micuțul Nathan. Iar Denia a fost pur și simplu topită de cel mic, în ciuda faptului că, judcând după grija cu care îl ținea în brațe, nu are foarte multă experiență cu copiii.

Denisa, fosta iubită a lui Iancu Sterp, vrea să devină mamă! I-a spus fratelui ei când va face copii

Inevitabil, a venit și îngrebarea fratelui, care a chestionat-o pe blondă când preconizează că va deveni mămică. ”După 35 de ani”, a răspuns fata, nici ea doarte convinsă de ceea ce spune.

Denisa și Iancu Sterp au participat la Puterea Dragostei și au avut o relație pe toată perioada în care fratele lui Culiță a fost la Survivor. După ce Iancu s-a ferit de fetele de pe insula din Dominicană cât a putut, spunând că are o iubită acasă, cei doi s-au despărțit a doua zi după finală. Motivul: Iancu nu a mai vrut să rămân o zi în București cu ea și a preferat să meargă acasă pentru a-și ajuta sora la stână. Ulterior, Denisa a plecat la Londra, acolo unde locuiește de ceva vreme și unde lucrează ca însoțitoare de zbor.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate