Orașul care este obligat să poarte mască! ”Poliția va fi împuternicită să...”

Un oraș este extrem de afectat de creșterea cazurilor de COVID-19, astfel că au fost impuse noi reguli, precum necesitatea purtării măștii de protecție.

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta

Orașul care este obligat să poarte mască! ”Poliția va fi împuternicită să...”
Orașul care este obligat să poarte mască! ”Poliția va fi împuternicită să...”


In articol:

Washington DC și Baltimore au extins necesitatea purtării de mască miercuri, în încercarea de a evita extinderea tot mai mare a noului COVID-19, în regiune.

 

Primarul DC, Muriel E. Bowser, a declarat că solicită persoanelor mai mari de 2 ani să poarte o mască atunci când părăsesc casa și este probabil să intre în contact cu alții. Este una dintre cele mai stricte ordonanțe de mască din țară - și a venit în aceeași zi în care orașul a înregistrat 102 cazuri noi de COVID-19, cel mai mare număr de la începutul lunii iunie.

”Nu știți dacă veți putea menține distanța socială”, a spus Bowser (D).

Poliția va fi împuternicită să amendeze persoanele care nu poartă mască!

John Falcicchio, șeful principalului personal al primarului, a declarat că poliția din DC va fi împuternicită să amendeze persoanele care nu poartă mască, deși orașul se așteaptă ca astfel de amenzi să fie limitate.

 

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Pe măsură ce numărul de inefecții ale orașului crește, directorul Sănătății, LaQuandra Nesbitt, a declarat miercuri că o proporție din ce în ce mai mare din infecțiile diagnosticate recent implică tineri.

 

Începând cu 1 iulie, 66% dintre cazuri sunt persoane sub 40 de ani, comparativ cu 41% înainte de iulie. Procentul pacienților spitalizați sub 40 de ani a crescut de la 16% la 29%. Nesbitt a spus că cazurile includ o proporție din ce în ce mai mare de copii sub 14 ani.

Citeste si: Oana Roman, încă un moment de sinceritate: ”Să vă spun un secret...”

Citeste si: Leo de la Strehaia, scandal uriaș cu mama lui, Patroana! Dana Criminala, distrusă de soacră

Citeste si: Imagini senzaționale de la botezul copilului asistentei lui Mihai Morar! Rodica Miron, mai fericită ca niciodată

Orașul care este obligat să poarte mască! ”Poliția va fi împuternicită să...”
Orașul care este obligat să poarte mască! ”Poliția va fi împuternicită să...”

În interviuri cu persoane care s-au dovedit pozitive, ea a spus: „Am observat anumite comportamente care nu credem că sunt esențiale. Unii oameni călătoresc în zonele cele mai afectate ”, menționând că și vacanțele în grup au fost un factor.

 

Înainte de a-și publica miercuri mesajul, Bowser a spus că va solicita oamenilor să poarte măști în orice moment în aer liber, mai puțin în timpul „exercițiilor viguroase”. Chiar plimbatul unui câine sau așteptarea unui autobuz ar necesita o mască, a spus ea.

 „Persoanele care își părăsesc reședința vor purta o mască atunci când este posibil să intre în contact cu o altă persoană, cum ar fi, la o distanță de șase metri de o altă persoană, pentru puțin mai mult timp.”

 

Mai mulți membri ai Consiliului DC au lăudat mandatul care propune purtarea de mască în timpul unui apel miercuri. De asemenea, au existat întrebări dacă orașul ar trebui să facă mai mult pentru a combate răspândirea în creștere a virusului, cum ar fi interzicerea meselor de restaurant aflate în interioar sau impunerea carantinei pentru persoanele care au vizitat anumite zone.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ella și.....SURPRIZĂ! Apropiere pătimașă în toiul nopții. De la Puterea Dragostei au ajuns în aceeași cameră

Dan Negru, suspectat de COVID-19: ce a declarat acesta?

INCREDIBIL ce a fost surprins în live-ul făcut de Vulpița și Viorel! Ce are Veronica de ascuns?

Un stomatolog celebru a murit din cauza coronavirusului! Legături neașteptate cu Andreea Esca și familia acesteia: ”Cu durere în suflet...”

Legile pe care ar trebui să le știe orice votant. Iată sub ce parametrii legali se desfășoară și se organizează alegerile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies