Otrava folosită la deratizarea blocurilor din Timișoara era cumpărată ilegal. Primele declarații ale patronului

Patronul firmei de deratizare a fost dus la audieri și deja au ieșit la iveală primele detalii.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G

fara descriere

Otrava folosită pentru deratizare era cumpărată ilegal de pe piața neagră, așa cum a declarat avocatul administratorului firmei de deratizare.

Citeste si: Mărturia sfâșietoare a unei mame: ”Am fost atât de sfâșiată, încât am încercat să-mi dezgrop bebelușul născut mort, dar apoi am rămas gravidă”

Citeste si: Declarații năucitoare de la tatăl bebelușului mort din Timișoara! Ce s-a întâmplat după deratizare: ”Nu mai putea să mai respire, am făcut resuscitare cât am putut şi...”

Citeste si: Informații halucinante ies la iveală despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timișoara. Nu are niciun angajat, dar are un profit uriaș

Otrava folosită la deratizarea blocurilor din Timișoara era cumpărată ilegal. Primele declarații ale patronului

Patronul a mers la audieri pentru a recunoaște gravitatea faptelor comise. Audierile au durat cinci ore, timp în care bărbatul a povestit cu lux de amănunte ce a dus la producerea tragediei.

„De unde a cumpărat respectivele pastile, care aveau o doză de concentraţie mai mare decât cea care se foloseşte uzual pentru deratizarea în apartamente. Nu le-a procurat legal, le-a cumpărat de pe piaţa neagră. Dar de la un tip care lucrează la o firmă de profil. Ştia de substanţele astea, le-a mai folosit la un moment dat la un hotel, în urmă cu o lună, a avut efecte foarte pozitive.

Patronul de la hotel chiar doreşte să folosească toate camere din hotel şi să mai facă o deratizare. A cumpărat aceste pastile pentru hotel. Erau mai puternice faţă de cele folosite uzual.Primind o comandă de la această firmă, care deţine cele două blocuri în Timişoara, având pe stolc deja cumpărate, a zis să folosească şi acolo, având în vedere că acele încăperi nu erau locuite. După ce a plasat aceste pastile el a izolat cu bandă adezivă tocul uşii, a luat şi cheile cu el. Substanţa s-a dus însă şi spre apartamentele vecine, care erau locuite. Nu avea nici el de unde să ştie cât sunt de letale. Urma şi etapa a doua, de îndepărtare şi aerisire. Urma să şi igienizeze. Erau saltele pline de ploşniţe, şi în pereţi...”, a declarat Călin Stăiculescu, avocatul lui Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare Bistim Dera, potrivit Adevărul.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate