Otrava folosită la deratizarea blocurilor din Timișoara era cumpărată ilegal. Primele declarații ale patronului

Patronul firmei de deratizare a fost dus la audieri și deja au ieșit la iveală primele detalii.

Autor: A.B.G.

In articol:

Otrava folosită pentru deratizare era cumpărată ilegal de pe piața neagră, așa cum a declarat avocatul administratorului firmei de deratizare.

Citeste si: Mărturia sfâșietoare a unei mame: ”Am fost atât de sfâșiată, încât am încercat să-mi dezgrop bebelușul născut mort, dar apoi am rămas gravidă”

Citeste si: Gina Pistol și-a luat fiica și-a plecat din casa lui Smiley. Prezentatoarea de la Antena 1 s-a mutat într-un apartament- bzi.ro

Citeste si: Declarații năucitoare de la tatăl bebelușului mort din Timișoara! Ce s-a întâmplat după deratizare: ”Nu mai putea să mai respire, am făcut resuscitare cât am putut şi...”

Citeste si: Informații halucinante ies la iveală despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timișoara. Nu are niciun angajat, dar are un profit uriaș

Otrava folosită la deratizarea blocurilor din Timișoara era cumpărată ilegal. Primele declarații ale patronului

Patronul a mers la audieri pentru a recunoaște gravitatea faptelor comise. Audierile au durat cinci ore, timp în care bărbatul a povestit cu lux de amănunte ce a dus la producerea tragediei.

„De unde a cumpărat respectivele pastile, care aveau o doză de concentraţie mai mare decât cea care se foloseşte uzual pentru deratizarea în apartamente. Nu le-a procurat legal, le-a cumpărat de pe piaţa neagră. Dar de la un tip care lucrează la o firmă de profil. Ştia de substanţele astea, le-a mai folosit la un moment dat la un hotel, în urmă cu o lună, a avut efecte foarte pozitive.

Patronul de la hotel chiar doreşte să folosească toate camere din hotel şi să mai facă o deratizare. A cumpărat aceste pastile pentru hotel. Erau mai puternice faţă de cele folosite uzual.Primind o comandă de la această firmă, care deţine cele două blocuri în Timişoara, având pe stolc deja cumpărate, a zis să folosească şi acolo, având în vedere că acele încăperi nu erau locuite.

După ce a plasat aceste pastile el a izolat cu bandă adezivă tocul uşii, a luat şi cheile cu el. Substanţa s-a dus însă şi spre apartamentele vecine, care erau locuite. Nu avea nici el de unde să ştie cât sunt de letale. Urma şi etapa a doua, de îndepărtare şi aerisire. Urma să şi igienizeze. Erau saltele pline de ploşniţe, şi în pereţi...”, a declarat Călin Stăiculescu, avocatul lui Sorin Buţă, patronul firmei de deratizare Bistim Dera, potrivit Adevărul.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ora nașterii. Ce spune despre tine ca persoană și cum îți influențează destinul

Avocata familiei Melencu, declarații stupefiante din dosar: ”Îmi dau senzaţia că toată afacerea se cunoştea dinainte”

Dramă pentru ”Micul Hercule”! Fratele lui Giuliano Stroe a fost operat de urgență FOTO

Horoscopul lunii Noiembrie pentru toate zodiile

Adio, nuntă! Irina Tănase și Liviu Dragnea s-au despărțit? Blonda aruncă bomba

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Trecerea la ora de iarnă. Au fost schimbate zilele, atenție! Nu mai e valabil ce știam

Chin nesfârșit pentru o mare campioană a României: ”Izolare și abuz de medicamente. Simt că-mi pleznește inima și nu mai pot merge”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies