Pandemia de coronavirus l-a lăsat fără loc de muncă. Ce a urmat e parcă desprins din filmele de groază. A împușcat-o și apoi...

Pandemia de coronavirus îi impinge pe unii oameni să facă gesturi greu de imaginat. Din ce în ce mai multe persoane sunt date afară de la locul de muncă, iar unii nu pot suporta asta.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Pandemia de coronavirus l-a lăsat fără loc de muncă. Ce a urmat e parcă desprins din filmele de groază. A împușcat-o și apoi...
politia

S-a sinucis după ce și-a pierdut locul de muncă

Roderick Bliss IV era un bărbat în vârstă de 38 de ani din Pensylvania. După ce a fost dat afară de la locul de muncă, din cauza situației de criză generată de pandemia de coronavirus, bărbatul nu a reușit să facă față și a recurs la un gest extrem.


In articol:

Nu înainte, însă, de a se răzbuna și pe iubita lui, pe care a încercat să o omoare, împușcând-o în spate. Ulterior, bărbatul s-a împușcat și el.

Citeste si: 72 de cadre medicale de la Spitalul „Sfântul Ioan” din București au fost trimise la izolare, după ce o pacientă a fost testată pozitiv pentru coronavirus

Citeste si: Decese coronavirus România. Care este numărul real al îmbolnăvirilor

Citeste si: Un medic de la spitalul din Deva își strigă disperarea: „Virusul s-a răspândit peste tot. E ceva de groază. Suntem speriați”

Autoritățile au răspuns luni la un apel de pe strada 54 Nord 17 din Wilson Borough. Victima era o femeie în vârstă de 43 de ani, care le-a spus polițiștilor că a fost împușcată de iubitul ei și sângerează de mai mult timp.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

În momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului, aceștia l-au văzut pe Bliss fără răspuns, cu un pistol lângă corpul său.

Femeia a supraviețuit tentativei de omor, dar a fost găsită în stare destul de gravă, cu o plagă la spate. Ea le-a spus polițiștilor că în urmă cu doar câteva zile, iubitul ei devenise din ce în ce mai supărat din cauza pandemiei care a lovit întreaga planetă, iar asta pentru că și-a pierdut locul de muncă și era disperat că nu va mai avea din ce trăi.

Pandemia de coronavirus l-a lăsat fără loc de muncă. Ce a urmat e parcă desprins din filmele de groază. A împușcat-o și apoi...
politia

Aceasta și-a mai amintit și cum, cu câteva minute înainte de tragicul eveniment, iubitul ei a coborât în subsol și s-a întors afară cu pistolul. Ea le-a spus ofițerilor că Bliss i-a spus: „Am vorbit deja cu Dumnezeu și trebuie să fac asta”.

A încercat să își omoare și iubita

Victima a fost transportată de urgență la spital, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale. În prezent, femeia se află în unitatea de terapie intensive, iar medicii spun că o să supraviețuiască.

Un bărbat care lucrează în apropierea casei în care s-a întâmplat incidentul a spus că a sunat la poliție după ce a auzit împușcăturile.

„Am auzit patru împușcături, așa că am fugit. Am sunat la poliție, am alergat pe marginea dealului și am strigat după ajutor ”.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Ea este Crina, șoferița de TIR care le duce alimentele italienilor din focarele de coronavirus: „Eu îmi fac munca aşa cum am făcut-o şi până acum”

Tragediile se țin lanț în viața lui Florin Călinescu. Criza provocată de coronavirus l-a lovit puternic. Actorul s-a văzut nevoit să...

Martin Tudor avea probleme cardiace de acum 16 ani! La un control s-a descoperit că are inima mărită, dar medicii l-au lăsat să plece cu Steaua în cantonament! Fostul portar a...

Bianca Rus stă singură în casă, la Satu Mare! Cum a aflat concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” că Ștefan Farrel s-a despărțit de ea

Live Video În căutarea adevărului - Ediția de marți, 22 septembrie - Vezi emisiunea Online | Episodul 337, BOLNAVUL MINCINOS

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies