Pare a fi însărcinată, însă suferă de o boală rară: „Am fost la coadă la bancă, casierul s-a uitat la mine și m-a întrebat când trebuie să se nască copilul. I-am spus că nu sunt gravidă.”

Jemily Brown suferă de un tip rar de cancer, care îi creează impresia că este însărcinată.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Femeia a fost diagnosticată în 2017 cu o formă rară de cancer care determină umflarea abdomenului ei și se numește pseudomixomul peritoneal. 

Citeste si: Percheziții de amploare la casa criminalului olandez! Zeci de polițiști au împânzit zona

Citeste si: Anunțul procurorului general despre criminalul olandez: "Suspectăm că a acționat în mai multe județe"! Johannes V. a mai fost de cel puțin 4 ori în România

Citeste si: Dezvăluire cutremurătoare. Celebra actriță a fost violată la 15 ani, cu complicitatea mamei ei! Câți bani a primit femeia: "A fost o trădare fără limite"

Pare a fi însărcinată, însă și-a scos zece organe din corp și suferă de o boală rară: "Casierul s-a uitat la mine și m-a întrebat când trebuie să se nască copilul"

Jemily Brown a aflat că are cancer după ce în urma unei scanări abdominale a fost detectat un lichid care se acumulează în zona de jos a abdomenului.

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Tumoarea, care este cunoscută și sub numele de "burtica de jeleu", a fost eliminată într-o operație de 12 ore în octombrie 2017. După un an de la operație, tumoarea a început să crească din nou, iar femeia a recurs la chimioterapie, însă fără succes.

Femeia trăiește zilnic un calvar, iar pentru a putea face față, femeia trebuie să ia zeci de pastile pe zi și nu poate mânca alimente solide. 

„Unul dintre cele mai grele lucruri pentru mine este cât de rară este această afecțiune. Este un teritoriu incert de multe ori.” , a spus Jemily.

În total Jemily a scos zece organe: intestinul gros, o parte din intestinul său subțire, apendice, splină, ombilic, ovare, trompe uterine, uter, diafragma și omentum.

Singura șansa a acesteia este un transplant de organe, însă această procedură a fost efectuată doar de 14 ori în lume. 

„Am fost la coadă la bancă, casierul s-a uitat la mine și m-a întrebat când trebuie să se nască copilul. I-am spus că nu sunt gravidă.”, a mai spus Jemily Brown. 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Doliu în sport! Boxerul Boris Stanchov a murit, după ce a boxat cu identitatea vărului său, Isus Velichkov

Cumplit! Opt bebeluși au ars de vii, după ce un incendiu a izbucnit într-o maternitate

Olandezul care s-a sinucis își ceruse iubita de soție în direct, la TV! Ce reacție a avut femeia

Descoperire incredibilă despre criminalul fetiței din Dâmbovița! Puțini știau asta despre olandezul pedofil care s-a sinucis

Bilanț Covid-19, 22 septembrie! 45 de persoane au murit în ultimele 24 de ore

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies