Pasiunea de care lumea a uitat! Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu, dar a fost refuzat: “Nu mi-a plăcut de Bănică ca bărbat, nu e genul meu. Eram mai înaltă ca el, ce să fac cu el?”

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după ce s-a separat de Mihaela Rădulescu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu după cum a dezvăluit chiar Adriana. Chiar Adriana Bahmuţeanu a făcut dezvăluirea, în 2006, când fusese acuzată într-o emisiune a lui Dan Diaconescu, de mai mulți telespectatori ai OTV, că îl place pe Ștefan Bănică Junior. “Dacă voiam să am o relație cu el, aș fi avut-o încă de acum șase ani. El mi-a făcut avansuri pe vremea când eram vecini de bloc. Eu stăteam la șase, el la etajul 1. Totul s-a întâmplat după despărțirea lui de Mihaela Rădulescu. Ștefan trecea atunci printr-un divorț și nu-i era deloc ușor, chiar dacă toți știau că el a fost cel care a dorit să se separe de Mihaela. Suferea și probabil că era mai vulnerabil în acea perioadă.” a declarat Adriana la acea vreme. (vezi ce se întâmplă cu afacerea de suflet a Adrianei Bahmuţeanu)

Citeste si: Fotografia incredibilă cu sora Adrianei Bahmuţeanu când cântărea 110 kilograme! Vezi cum a slăbit Anca 56 de kilogame!

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu în lacrimi, după ce Natașa Raab și-a înmormântat soțul: ”Este cumplit să îți pierzi jumătatea”

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu, incident la un parc acvatic! A povestit totul: "Vin la mine două namile..."

Ştefan Bănică Jr i-a făcut avansuri Adrianei Bahmuţeanu: "Insistențele lui m-au făcut să îl îndepărtez de mine"

“Deși eu voiam să fim doar prieteni, insistențele lui m-au făcut să îl îndepărtez de mine. Nu mi-a plăcut de Bănică că bărbat, nu e genul meu. Eram mai înaltă ca el, ce să fac cu el? Ne vedeam zilnic, aveam ore similare de plecat de acasă. Am fost de câteva ori și în casa lui. Eu aș fi vrut ca el să fie că frățiorul meu, iar el voia altceva. Și în plus, eu eram și sunt și acum prietenă cu fosta lui soție, Mihaela, și dacă aș fi avut o relație cu el, nu m-aș mai fi putut uita în ochii Mihaelei”, a mai dezvăluit Adriana, care a încercat să explice comportamentul lui Ștefan: “Cred că nu l-a atras nimic în mod special la mine. Cred că era o defulare vizavi de Mihaela. Ea era cu Elan, Bănică era singur. Eu eram prietenă cu Mihaela și colege la Antenă 1 pe atunci. I-ar fi plăcut să scrie presa că este cu o altă vedetă, eu fiind persoană publică”.

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe kfetele.ro

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate