Patrupedul care s-a "transformat" într-un Ștrumf! Povestea amuzantă a cățelușei Rosie

Rosie, o cățelușă de șapte ani, a fost dusă înapoi de urgență la frizerul de animale.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Cățelușa care s-a transformat într-un Ștrumpf
Rosie colorată în albastru

O cațelusă Rosie a fost dusă la frizerul pentru animale la doar 24 de ore de la ultima întâlnire, pentru că a atentat la coșul de gunoi și a "furat" un cartuș de cerneală pentru stilou. Bichonul Frisé s-a colorat tot în culoarea albastră. 

Cățelușa care s-a transformat într-un Ștrumf


In articol:

Un stăpân al unui câine a fost forțat să își ducă, din nou, cățelul la frizerul de animale, la doar o zi după ultima întâlnire, pentru că patrupedul a fost curios și a mușcat dintr-o rezervă de cerneală. Rosie, câinele de șapte ani, avea o blană imaculată, dar la scurt timp blana acesteia s-a transformat dintr-un alb perfect în albastru. 

Citeste si: Imagini cu puternic impact emoțional! O copilă maltratează un cățel, aruncându-l în aer și învârtindu-l strâns cu lesa de gât!

Citeste si: Alex Bodi a rupt tăcerea din închisoare. Mesaj cu tâlc către victima sa! - evz.ro

Citeste si: Cine este amantul Ralucăi Pastramă. Cei doi ar fi petrecut de curând o vacanță la munte - bzi.ro

Citeste si: Cruzime fără margini! Un copil din Mureș a ucis un cățel, în timp ce sora lui filma totul! Mama era și ea de față, dar nu a intervenit

Cățelușa Rosie fusese tunsă în urmă cu puțin timp. Stăpânul ei Tracy Collin a mers cu ea să o tundă, dar în următoarea zi, femeia stătea liniștită în sufragerie, în momentul în care patrupedul și-a făcut de cap cu coșul de gunoi din bucătărie. Atunci, Tracy a mers să vadă ce s-a întâmplat, iar când a observat-o pe Rosie, aceasta a zis că arată ca un ștrumf. Mai târziu, ea a găsit pe jos tușul de culoare albastră, cu care cățelușa s-a jucat. 

Cățelușa care s-a transformat într-un Ștrumpf
Rosie

Fotografiile postate de stăpână arată cum Rosie este colorată cu cerneală pe botic și pe lăbuțe, ba chiar și zâmbește, chiar dacă a făcut mici probleme. Cei de la salonul de animale și-au primit clientul înapoi, dar au fost nevoiți să îi radă blănița animalului, pentru a scăpa de cerneala albastră. Cu toate acestea, unghiile și-au păstrat culoarea pentru câteva săptămâni. 

sursă Mirror

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 29 Noiembrie 2020: astăzi toate zodiile vor găsi rezolvare la probleme

Îți ia mașina din fața blocului! Zeci de mii de autoturisme vor fi ridicate imediat

Surpriză de proporții! Raluca Pastramă a dat concurs pentru un post unde s-au înscris mii de candidați și a luat! Ce studii are aceasta, de fapt

O femeie s-a trezit din comă, crezând că este în anul 1998 și că a fost răpită! Cum a fost posibil acest lucru

Mircea Badea, atac dur pentru bătăușa din Targu Jiu care a agresat o minoră: ”Merită pedeapsa cu moartea”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies