Pedeapsă aspră pentru cadrele medicale din Botoșani care au interpretat „Imnul COVID”, devenit viral pe Facebook

Cadrele medicale de la spitalul din Botoșani s-au ales cu dosar penal după ce au decis să își distreze pacienții într-un mod neconvențional.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Cadrele medicale de la secția de Boli Infecțiose a Spitalului Județean Botoșani au ales un mod inedit de a-i distra pe pacienții bolnavi de coronavirus, fără a se gândi la consecințe.

Conduecerea spitalului s-a declarat oripilată de gestul cadrelor medicale. Au devenit virale după ce au interpretat „Imnul Covid” 

Zece persoane au asistat la spectacolul dat într-un salon, spectacol în cadrul căruia asistentele au interpretat „Imnul Covid”, o parodie a melodiei „Hai la Botoșani”, interpretată de Fetele din Botoșani. Scenele filmate și devenite virale pe rețelele de socializare au stârnit revoltă în rândul internauților și oamenii legii s-au sesizat.

fara descriere

Citeste si: Incredibil! Ce a scris un oltean in declaratia pe propria raspundere: "Am plecat pe carare pana la..."

„Ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. În continuare se efectuează cercetări pentru această faptă, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să fie dispuse măsuri conform prevederilor legale”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu.

Nici conducerea spitalului nu a fost foarte încântată de spectacolul oferit de cadrele medicale. Directorul Spitalului Județean Botoșani a declarat că „este rușinos pentru un cadru medical” și a deschis o anchetă internă.

Citeste si: Noi reguli pentru călătoriile cu trenul. „Este interzisă...”

„Ce să mai cerem de la restul populației dacă niște cadre medicale de la Spitalul Dorohoi, care ar fi trebuir să respecte oarecare reguli și să le cunoască, au făcut ce au făcut”, a afirmat directorul Spitalului Județean, Radu Malancea, pentru Mediafax.ro.

Citeste si: Când va fi gata lista cu măsurile de relaxare care se vor lua începând cu 15 mai. Marcel Vela a făcut anunțul

În ciuda criticilor, unii internauți salută gestul cadrelor medicale de a-i mai face pe bolnavi să uite de boală și chiar au inițiat o petiție pentru stoparea anchetei penale a părților implicate.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate