Pelerinajul la Sfânta Parascheva s-a lăsat cu scandal. Jandarmeria a intervenit! VIDEO

Spiritele s-au încins la Iași, la pelerinajul de la Sfânta Parascheva. După ore întregi de așteptare, oamenii și-au pierdut răbdarea. Jandarmeria a intervenit pentru a aplana conflictele.

Distribuie pe:

Autor: R.B.

fara descriere

Update, ora 10:30. Peste 300 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în primele trei zile ale pelerinajului, iar 32 dintre acestea au fost duse la spital cu diverse afecţiuni.  Sfânta Liturghie este programată luni, 14 octombrie şi se va desfăşura pe o scenă amplasată în faţa Catedralei Mitropolitane, pe pietonalul Ştefan cel Mare. 

Record de pelerini la Iași, de hramul Sfintei Cuvioase Parascheva. Potrivit reprezentanților Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, numărul celor au ajuns până acum la moaște îl depășește pe cel înregistrat în anii anteriori. Până duminică după-amiaza, peste 77.000 de pelerini au ajuns la raclă.

Citeste si: Minunea de la Iaşi! Sute de oameni au fost martori, iar unul dintre ei a povestit tot

După multe ore de așteptat la coadă, spiritele s-au încins. Totul a pornit de la faptul că unii dintre credincioși încercau să se bage în față la coadă. Jandarmeria a trebuit să intervină. Au fost înregistrate zeci de apeluri la 112.

fara descriere

Citeste si: Rugăciunea de seară. Nu este bine să te culci fără să o rostești

fara descriere

Deși este a treia zi de pelerinaj, iar ziua de hram a Ocrotitoarei Moldovei este luni, organizatorii vorbesc deja despre un record de pelerini.

Citeste si: Calendar ortodox octombrie 2019. Când pică Sfânta Parascheva și programul hramului

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate