Pentru Larisa de la Puterea Dragostei coșmarul nu a luat sfârșit! "Îi las mâncarea la ușă” EXCLUSIV

Larisa Judele, fostă concurentă de la ”Puterea Dragostei”, a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare despre viața pe care o are sora ei, întoarsă din Anglia, una dintre cele mai afectate țări europene de epidemia de coronavirus, în izolare.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu


In articol:

”A avut probleme pentru că nu a putut să vină din Anglia în România, au întors-o de la vamă, dar, până la urmă, s-a întors, acum două zile. Acum e în autoizolare, stau în apartament”, ne-a spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei” despre sora ei.

Citeste si: Mărturie din infernul de la Deva al unei foste concurente de la Puterea Dragostei ”Suntem în voia lui Dumnezeu”

Citeste si: Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”, disperată în plină criză a coronavirusului! Sora ei e în Anglia și e bolnavă! ”Sună degeaba la Salvare și la Ambasada României” EXCLUSIV

Citeste si: Nici nu s-a despărțit bine de Iasmina Halas, că Philip de la Puterea Dragostei și-a găsit consolarea în brațele lui Bernadett. Detalii spumoase despre relația celor doi!

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Cu toate acestea, așa cum recunoaște frumoasa fostă concurentă a emisiunii moderate de Andreea Mantea, situația surorii sale este dificilă. ”Abia aștept să treacă cele 14 zile pentru că este foarte ciudat când nu poți să te vezi cu cineva drag, cu familia, să știu că sunt la câțiva metri de mine și nu pot să îi văd, să stăm de vorbă”, explică Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

În altă ordine de idei, autoizolarea surorii Larisei Judele este de înțeles, nu doar pentru că s-a întors din Anglia. Mai exact, sora fostei concurente de la ”Puterea Dragostei” a fost în Anglia într-o situație dificilă, ignorată de autorități și de Ambasada României timp de mai multe zile, în ciuda faptului că era grav bolnavă. ”Din fericire, nu a fost ceva rău, a fost doar o gripă, toată lumea s-a speriat, ne gândeam la tot ce este mai rău...”, ne-a spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

Cel mai dificil moment însă, susține Larisa de la ”Puterea Dragostei”, este cel în care duce de mâncare surorii sale și copiilor acesteia. ”E ciudat că, atunci când le duc de mâncare, nu îi văd. Le las mâncarea la ușă, plec, iar nepoțeii mă strigă de la geam și îmi spun că mă iubesc... E un sentiment foarte ciudat, sper să treacă cât mai repede”, ne-a mai spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

 

Larisa este cu gândul numai în Anglia

”Situația este horror acolo, autoritățile nu dau doi bani pe oamenii bolnavi. Sora mea este bolnavă, este răcită, are gripă, poate chiar gripa asta nouă, că a intrat în contact cu oameni bolnavi. Iar când a sunat la Salvare i s-a spus clar că trebuie să îi aștepte... Dar asta se întâmpla acum trei zile, luni, pe 16 martie, iar azi, pe 18, nimic... A sunat de 50 de ori și la Ambasada României, nimeni nu a răspuns...”, ne-a spus, plângând, Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”. Mai mult decât atât, situația părea să fie cu adevărat gravă, mai ales pentru că sora ei făcea febră mare.

”Are febră, nu scade cu nimic sub 38-39... Iar problema este și mai gravă cu cât băiețelul ei, nepoțelul meu, este asmatic, iar asta poate să aducă complicații și mai grave. Nu știu ce să mai fac, ea nu se poate întoarce în România, sunt închise granițele... Dacă pățește ceva acolo, din cauza indolenței autorităților...

Prim-ministru lor a și spus că trebuie să se îmbolnăvească cât mai mulți, că nu contează câte victime vor fi, important e să se imunizeze... Nu știm ce să mai facem, mama se simte și ea rău de stres... Vorbim cât putem de mult la telefon cu ea, o încurajăm, dar, de fapt, ea are nevoie de tratament, iar nimeni, acolo, nu este dispus să îi trateze pe cei bolnavi... Și când mă gândesc că englezii se lăudau cu sistemul lor de sănătate, mă apucă pandaliile”, ne-a mai spus Larisa Judele de la ”Puterea Dragostei”.

Galerie foto 
Citește și:

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, la un pas de izbucnit în lacrimi pe internet! „Nu aveți inimă și suflet!”

Dani Mocanu a fost sunat de femeia care l-a trădat, după ce a ascultat piesa pe care i-a compus-o. Ce reacție a avut femeia

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

Simona Gherghe, dată de gol de o poză din emisiune! Ce se întâmplă când nu se filmează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies