Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu

Doina Teodoru, anunț surprinzător, după terminarea show-ului din America

Vedete

”Pentru noi a fost minunat atât cât a fost” Doina Teodoru, anunț surprinzător, după terminarea show-ului din America. Ce s-a întâmplat cu ea și Cătălin Scărlătescu, la scurt timp de la eliminare

Doina Teodoru a vorbit despre schimbările care s-au produs în viața ei de cuplu și nu numai, după show-ul din America.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost parte din competiția desfășurată în America, făcând în fața publicului o figură de excepție.

Cei doi au luptat la fiecare probă pentru a merge mai departe și astfel au ajuns până în semifinală, alături de alte două echipe.

Citește și: Doina Teodoru, primele declarații despre sarcină! Ea și Cătălin Scărlătescu nu plănuiesc să se căsătorească: „Eu nu consider asta ca fiind o realizare”

Cătălin Scărlătescu, Doina Teodoru

Doina Teodoru, anunț surprinzător, după terminarea show-ului din America

[Sursa foto: Facebook]

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu, schimbați după emisiunea în care au concurat

Doar că drumul lor s-a încheiat acolo, nu oricum, ci cu multă împlinire, dar și cu regretul că nu vor merge mai departe.

Însă, privind în urmă, actrița spune că atât ea, cât și Cătălin Scărlătescu s-au bucurat de toată competiția prin care au trecut și sunt acum recunoscători că, atât cât a fost, pentru ei a fost o experiență pe care nu o vor uita niciodată.

„Important este procesul, nu succesul. Ăsta este cel mai important lucru. De altfel te bucuri că ai ajuns până acolo, te bucuri că ai avut parte de experiența aia, te bucuri pentru colegii tăi care merg mai departe. În același timp îți dorești și tu să mergi mai departe, să vezi care sunt următoarele probe. Asta e. Dar asta a fost să fie. Pentru noi a fost minunat atât cât a fost”, a spus Doina Teodoru, conform Ego.ro.

Și competiția în cazul lor nu s-a încheiat doar cu sentimente contradictorii, de bucurie și regret, ci și cu o stare fizică alambicată.

În prima zi de după eliminarea din show, deși își doreau să se relaxeze, cuplul vedetă a realizat că adrenalina care lipsea acum din corpul lor i-a făcut să se simtă foarte rău.

Stresul, oboseala, alergătura și greutatea rucsacilor cărați atâtea zile la rând în spate și-au pus amprenta asupra lor, căci durerile pe care le aveau le resimțeau în fiecare parte a corpului.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, la un pas de leșin, în plină stradă: ”Auzeam o voce” Doina Teodoru și-a dat seama imediat că ceva rău se întâmplă cu iubitul ei

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

„Impropriu spus că ne-am relaxat. Am vrut să ne relaxăm. De fapt nu. Problema a fost că ne-am relaxat și în momentul în care ne-am relaxat a început să ne doară tot corpul, până în vârful degetelor, pentru că nu ne mai luam doza aia de adrenalină. A fost o zi destul de grea pentru noi. Credeam că o să dormim toată ziua, dar noi ne-am trezit la ora normală la care ne trezeam pentru cursă.

Cam asta”, a mai declarat iubita lui Cătălin Scărlătescu.

Și tot ea a completat că, pe lângă ceea ce a resimțit la nivel fizic, se prea poate să fi ieșit din concurs și cu unele probleme ce se pot rezolva prin mersul la psiholog, având în vedere condițiile grele în care au trăit câteva luni la rând.

„Acum că-mi spui, nu m-am gândit să mă duc la terapie, doar poate ar fi o idee bună să încerc.

Să mă duc să-mi fac un control de rutină, să vedem cam ce urme a lăsat în interiorul meu acest concurs. Chiar cred că o să fac asta”, a completat actrița.