Pepe face mai mulți bani din muzică decât Raluca din grădiniță! Cum se împarte averea? Dezvăluiri exclusive

Divorțul dintre Pepe și soția lui, Raluca, va duce inevitabil și la împărțirea averii pe care cei doi o au în acest moment la comun.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Divorțul dintre Pepe și soția lui, Raluca, va duce inevitabil și la împărțirea averii pe care cei doi o au în acest moment la comun.

Pepe și Raluca au făcut bani frumoși împreună în ultimii 8 ani. Dacă interpretul a scos un profit serios din muzică, soția lui și-a deschis de câțiva ani o grădiniță în cartierul Colentina, în care s-au investit foarte mulți bani dar care a ieșit mai mult pe pierdere.

Pepe a ieșit doar pe profit în ultimii 10 ani


In articol:

Pepe este unic asociat și administrator la societatea Pepe Latin Music SRL, pe care își desfășoară activitatea muzicală. Firma a obținut cifre impresionante și a ieșit pe profit în ultimii 10 ani. Anul trecut, de exemplu, Pepe a avut o cifră de afaceri de aproape 580.000 lei, un profit net de peste 92.000 lei dar și datorii de peste 290.000 lei. Pepe are 9 angajați pe firma lui. Cel mai bun an din punct de vedere al profitului a fost 2017, atunci când, la o cifră de afaceri de 718.000 lei și un câștig de peste 400.000 lei.

Pepe
Pepe are propria afacere

Afacerea Ralucăi Pastramă constă într-o grădiniță situată în casa în care a copilărit, situată în zona Colentina. Inițial, imobilul a fost scos la vânzare, însă nu s-a găsit un client care să ofere suma cerută, așa că până la urmă, Raluza a preluat vila, a reamenajat-o și a transformat-o într-o grădiniță.

Citeste si: Veste năucitoare de la OMS despre vaccin. Ne-am făcut speranțe degeaba - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Grădinția Ralucăi, mai mult pe pierdere

gradinita raluca pepe
Grădinița este în casa părintească a Ralucăi

Rosa Maria Music SRL, firma la care Raluca Pascu este administrator și asociat, a fost deschisă în 2016, iar în primii doi ani a mers pe un profit minim. În 2018 și 2019, firma a început să facă bani (cifră de afaceri de peste 360.000 lei în 2019) însă business-ul s-a dovedit a nu fi atât de rentabil pe cât s-ar fi crezut la început. Anul trecut, firma a terminat cu un profit negativ de peste 210.000 lei și datorii de 810.000 lei. Raluca are 8 angajați. Chiar și așa, grădinița Ralucăi a ajuns pe locul 3 în Top Afaceri România Microîntreprinderi, sectorul 2, la domeniul învățământ preșcolar.

Citeste si: Raluca Pastramă îi dă lovitura de grație lui Pepe. Cu cine s-a filmat fosta soție a artistului, în miez de noapte

Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Raluca Pastramă și-a înșelat soțul!? Apropiații celor doi au dat-o de gol

pepe
Pepe, la grădinița soției lui

Pepe și Raluca sunt separați de mai bine de două săptămâni însă cântărețul a anunțat că a rămas în relații foarte bune cu soția lui. Cei doi vor divorța la un notar, semn că deja s-au înțeles în legătură cu un posibil partaj. Raluca se trage dintr-o familie bogată și nu se pune problema că ar duce lipsă de ceva în cazul în care va rămâne singură.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 5 Decembrie 2020: astăzi Fecioarele vor avea parte de o surpriză plăcută

Adevărul despre vaccinul anti-COVID-19. Ce reacții adverse pot să apară după vaccinare

Cea mai bună dietă pentru slăbit. Cum îți menții apoi noua greutate? Planul în trei pași simpli, recomandat de doctori

Raluca Pastramă, primele declarații după anunțul divorțului de Pepe! Unde s-a mutat împreună cu cele două fetițe

Oana Zăvoranu a dat vestea! Pregatește o mare lovitură

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies