Pepe merge cu microbuzul la mall! Că e artist talentat știm, dar cât de îndemânatic e ca șofer? VIDEO EXCLUSIV

Pepe nu este doar un artist foarte bun, dar se dovedește și un șofer îndemânatic.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Zilele trecute, Pepe a fost surprins de paparazii WOWbiz.ro în parcarea unui mall. Artistul nu venise la mall cu cine știe ce mașină de fițe, ci cu microbuzul. Deși era cu ditamai duba, Pepe a parcat-o perfect, din doar câteva mișcări, cu spatele între alte două mașini destul de apropiate.

Citeste si: Alexandru Papadopol şi Oana Zăvoranu l-au făcut gelos pe Pepe: „S-a schimbat la faţă când a aflat că trebuie să mimez o partidă de sex!"

Citeste si: Pepe a criticat reactia calma a lui Dan Alexa dupa ce a incasat pumnul de la Anamaria Prodan! “Baf, baf! Si i-o dai inapoi. O prinzi de mana, i-o sucesti, o pui la pamant si...”

Citeste si: Există sau nu un război între soţia lui Pepe şi Florin Pastramă? Află adevărul gol-goluţ despre relaţia celor doi veri! "Coşmar" EXCLUSIV!

Ușurința cu care Pepe conduce mașina arată că nu este prima dată când se află la volanul unui autoturism de dimensiuni mari. Nu se știe dacă Pepe este, în timpul liber, șofer pentru familia lui și își duce cu microbuzul fetele la școală, sau acesta este automobilul cu care își duce trupa la concerte.

Pepe, fan ala mașinilor scumpe! ”Cumpăr întotdeuna mașini noi”

De-a lungul vremii, Pepe a fost recunoscut ca unul dintre artiștii pasionați de mașini, așa că despre el s-a spus chiar că ”schimbă mașinile ca pe șosete”.  Artistul a povestit la un moment dat că le schimbă foarte des și mereu își altă marcă. „Eu cumpăr întotdeauna mașini noi, pe care le schimb imediat ce ies din perioada de garanție”, a povestit Pepe.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate