Petrică Cercel, mesaje de dincolo pentru fiul său. Cum i-a apărut în vis lui Ionuț: „M-a luat de mână și mi-a arătat”

Ionuț Cercel a dezvăluit că îl visează pe tatăl său în fiecare seară.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Moartea lui Petrică Cercel a fost una fulgerătoare. Manelistul s-a stins din viață, după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2 și a dezvoltat o formă gravă de boală. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, iar decesul său a lăsat răni adânci în sufletele membrilor familiei sale.

Ionuț Cercel, fiul său, nu-și revine nici acum din șoc și suferă la fel ca în ziua în care a aflat vestea că tatăl său nu mai este. Cu toate acestea, se pare că bărbatul continuă să țină legătura cu tânărul prin intermediul viselor. Iată ce i-a tranmis fiului său. 

Ionuț Cercel: „E u sunt singurul din familia mea care îl visez aproape zilnic”

Tânărul spune că aproape că nu e noapte să se culce și să nu-și viseze tatăl. Petrică Cercel are grijă de al chiar și după moartea sa și i se arată adesea prin intermediul viselor. Acesta i-a dezvăluit lui Ionuț că veghează asupra lor tot timpul și că este foarte bine unde este. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Citeste si: Ionuț și Florin Cercel, prinși într-un incendiu de proporții din sectorul 5 al Capitalei! Imagini cutremurătoare: ”Am reușit să fugim”

„De când s-a întâmplat necazul meu, evit să vorbesc despre asta, că nu-mi face bine.

De fapt, îmi face bine sufletește, dar nu vreau să arăt în fața voastră ceea ce simt eu. De când s-a întâmplat necazul cu tatăl meu, eu sunt singurul din familia mea care îl visez aproape zilnic și, visându-l aproape zilnic, vorba asta, copiii mei n-au voie să fie supărați, mi-o spune chiar și în vise tata. Vine și îmi spune, pur și simplu, să fiu bine, să încerc să fiu bine. 
Pentru că el este bine unde este. Mi-a arătat exact unde a ajuns.

Citeste si: Semnul pe care l-a primit Ionuț Cercel de la tatăl său, Petrică Cercel! Ce s-a întâmplat a doua zi după ce artistul l-a visat pe părintele lui: „Am fost anunțați”

O să zici că sunt paranoia, exagerează sau Ionuț e prea supărat, dar nu!  M-a luat de mână în vis și mi-a arătat unde a ajuns, în rai! Și mi-a zis: Aici este mult mai frumos! Nu mai vreau să vin înapoi. Eu sunt bine unde sunt, sunt mult mai bine decât pe Pământ! Doar că supărarea mea este că nu mă mai vedeți voi, dar eu vă vad. Eu vă văd non-stop. Eu sunt non-stop lângă voi!”, a povestit Ionuț Cercel. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ionuț Cercel își plânge tatăl pe internet! Nu și-a revenit nici după patru luni de la moartea acestuia: „Dacă aș reuși să vorbesc cu Dumnezeu”

Petrică Cercel și-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naștere! Fiul regretatului artist a transmis un mesaj trist pe rețelele de socializare: „Ești totul pentru mine”

Familia lui Petrică Cercel, primul Crăciun sărbătorit fără el. Ionuț Cercel, fiul lui, a împodobit bradul cu globuri cu chipul regretatului artist

9 nativi își vor depăși fricile de mâine. Racii își vor depăși fricile pe care le aveau în ceea ce privește un posibil eșec în relație

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Exclusiv. Nicolae Ceaușescu și cântarul de aur! Aventurile clanului Ceaușescu după Revoluție

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies