Plușica de la Puterea Dragostei, pe site-urile pentru adulți! Fosta concurentă apare făcând videochat! ”Sunt singură acolo, nu mă atinge altcineva”

Imaginile cu Plușica la videochat au ajuns pe site-urile pentru adulți.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Plușica de la Puterea Dragostei apare pe site-uri pentru adulți cu un filmuleț care o prezintă prestând la videochat. Tânăra a recunoscut că și-a început cariera de cam-model în urmă cu puțin timp și că înainte de asta a primit acordul familiei și a iubitului său.

fara descriere

Raluca Marina, pe numele ei real, apare într-o înregistrare de câteva minute prestând singură în fața camerei, într-o lenjerie intimă de culoare roșie, la care renunță destul de rapid, oferind un spectacol destul de interesant pentru urmăritorul ei din acel moment. Este evident pentru toată lumea că Plușica are potențial în domeniu, mai ales că și mama natură a înzestrat-o cu anumite calități fizice care o ajută.

Ce spune Plușica: ”Știu că toată lumea mă judecă, dar este alegerea mea”

fara descriere

Apariția Plușicăi la camera de vidochat nu este neapărat o noutate. O fană a emisiunii a dezvăluit acest lucru în urmă cu o lună, iar Raluca marina a vorbit despre acest lucru pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Plușica, la Milano chiar înainte de epidemia coronavirus! Ce a făcut fosta concurentă în Italia?

Citeste si: Plușica rupe tăcerea după apariția imaginilor de la videochat! ”Nu-mi voi cere scuze. Voi merge la poliție să depun plângere penală” EXCLUSIV

Citeste si: Plușica de la Puterea dragostei, imagini de la videochat?! Fanii emisiunii îi aduc acuzații grave

fara descriere

”E viața mea, sunt alegerile mele și mi le asum. Nu-mi voi cere scuze, deși știu că toată lumea mă judecă. Da, fac videochat, sunt singură acolo, nu mă atinge altcineva, nu mă prostituez, nu joc în filme pentru adulți. Am început recent să fac asta și probabil că la un moment dat mă voi opri. Oamenii cei mai apropiați mie știu, așa că nu am de ce să mă ascund. Acum locuiesc cu iubitul meu, vrem să ne întemeiem o familie, am vorbit despre asta iar planurile noastre nu se vor schimba doar pentru că cineva a vrut să facă public această poveste”, a declarat Plușica în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, în urmă cu o lună. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate