Poveste cutremurătoare: „Viața mea de calvar a început când a murit mama mea. Aveam 11 ani. Eu stăteam pe pat, tata a venit beat, a început să mă mângâie…”

O altă poveste zguduitoare! Gina, o fată din Ialomița, și-a povestit viața! A avut de înfruntat foarte multe greutăți.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gina, o fată din Ialomița, are o poveste de viață absolut șocantă. Ea a fost batjocorită, bătută, abuzată și jucată la barbut și obligată să se prostitueze chiar de tatăl acesteia pe când fata avea doar 14 ani. Gina a fost abandonată la naștere de mama ei. A fost înfiată și se părea că situația ei se va îndrepta. Viața însă i-a mai dat o lovitură și mama sa adoptivă a murit, când avea doar 11 ani. Acum, Gina are 28 de ani și a decis să mărturisească totul, conform Antena 3.

”Am început să fiu violată la 11 ani, de tatăl meu! Am fost vândută de patru ori. M-a dezbrăcat în pielea goală, a început să mă bată cu șipcile. Viața mea de calvar a început când a murit mama mea.

Aveam 11 ani. Eu stăteam pe pat, el a venit beat, a început să mă mângâie. Nu știam ce să fac. Am țipat, mi-a pus mâna la gură și a început să mă violeze. M-am dus la Poliție, am spus, dar de acolo mi s-a spus”, povestește Gina.

Citeste si: Fiica lui Luis Enrique a încetat din viaţă la doar 9 ani. Mesajul sfâşietor al tehnicianului

Citeste si: Betty Stoian, cadou de 200.000 de euro de la Florin Salam! Ce i-a cumpărat manelistul fiicei sale

Gina vorbește despre iadul prin care a trecut

”Prima data m-a vândut la 14 ani și jumătate. În Amara, Ialomița, era, forțată să fac…ce nu-mi place.

Am rămas însărcinată cu cel căruia mă vânduse tatăl meu. Era un iad ce trăiam acolo. Am fugit de la el, am fugit la tatăl meu, care mă vânduse. Am fugit cu copilul în brațe. M-a primit, m-a lăsat să dorm o noapte… Am început să lucrz și, când m-am întors acasă, copilul nu mai era… Era o mașină acolo… Și m-a vândut iar! Nu știu ce s-a întâmplat cu băiețelul nici azi. Dacă-i viu, dacă-i mort. Cel care m-a luat m-a pus la cerșit, m-a bătut. Am fost iar vândută, chinuită, am fost data la barbut…”, dezvăluie Gina.

Citeste si: Alexandru Papadopol, desfigurat în bătaie după ce a fost prins la nudiști! Imagini spectaculoase din noul film în care acesta joacă rolul principal

”M-a urcat în autocar și nu știu cum am ajuns eu în Franța, pentru că eram minoră. Acolo m-a băgat la cerșit. Mă îmbrăca în arăboaică. Iar când veneam de la cerșit, trimitea peste mine tot felul de oameni, de culoare, arabi… tot. Ca să produc bani. Dacă nu produceam într-o zi, mă omora cu bătaie. Am reușit să scap de acolo după doi ani. Am fugit. L-am cunoscut pe Ionuț, în 2009. Soțul meu”, a mai spus ea.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate