Povestea emoționantă din spatele fotografiei! Aurelian Preda l-a întrebat pe Mihai Constantinescu dacă i-a fost frică de moarte! Răspunsul e cutremurător

Mihai Constantinescu apare într-o fotografie alături de Aurelian Preda, iar povestea din spatele imaginii este cu adevărat emoționantă.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Mihai Constantinescu l-a cunoscut pe Aurelian Preda cu puțin timp înainte ca interpretul de muzică populară să moară. Cei doi se știau de la spectacole, însă în perioada premergătoare morții, Preda i-a solicitat un interviu lui Mihai Constantinescu. Așa a ajuns Mihai Constantinescu să i se confeseze lui Aurelian Preda, în cadrul emisiunii ”Destine celebre”, într-o ediție difuzată în anul morții lui Preda.

Cei doi s-au împrietenit destul de bine, iar Mihai Constanescu i-a făcut câteva destăinuiri în premieră lui Aurelian Preda despre copilăria lui și viața sentimentală. Interesantă a fost atitudinea lui Aurelian, care de obicei glumea și încerca să se bage cât mai mult ”pe sub pielea” invitaților. De data aceasta, el a avut mai degrabă o atitudine distantă, vorbindu-i interlocutorului folosind pronumele de politețe, ținând cont și de diferența de vârstă între ei.

Citeste si: Bomba despre pensii şi pensionari. Atenţie! Acuzații de abuzuri la Guvern - evz.ro

Citeste si: O nouă lovitură pentru Nicuşor Iordan, după scandalul sexual cu fiica lui Aurelian Preda! Cântăreţul de muzică populară a intrat în atenţia Fiscului!

Citeste si: Nicușor Iordan, răspuns la acuzațiile aduse de Ana Maria Preda - Ce a spus cântărețul

Citeste si: Fiica lui Aurelian Preda s-a îmbolnăvit după scandalul sexual cu Nicuşor Iordan! Ana Maria suferă de depresie şi anxietate!

Aurelian Preda a murit cu 3 ani și o lună înaintea lui Mihai Constantinescu

La un moment dat, Aurelian i-a adresat lui Mihai o întrebare cu totul neașteptată. ”Atunci când ați avut probleme de sănătate, v-a fost frică de moarte?”, a sunat întrebarea. Ușor surprins, Constantinescu a răspuns: ”Nu! M-am dus cântând”, a venit răspunsul artistului.

La final, Aurelian Preda și Mihai Constantinescu au făcut o fotografie împreună. Cei doi apar zâmbind și arătând că totul este ok. Aurelian Preda a murit în septembrie 2016 iar Mihai Constantinescu în octombrie 2019.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Aurelian Preda, viață dublă: ”Inventa operații și se distra la sauna de lux de la Viena”! Nașa din Italia: Chiar vreți să știți cum a murit?

Anamaria Preda a scăpat ”porumbelul” și confirmă că tatăl ei ”a trăit” cu Nicușor Iordan! Reacția interpretului: ”Voi dovedi minciuna. Murdărește memoria lui Aurelian”

Nicuşor Iordan este distrus de fanii lui Aurelian Preda, revoltaţi după mărturiile fiicei acestuia: „Se răsuceşte în mormânt că a avut încredere într-un călău!”

Nicușor Iordan rupe tăcerea despre fiica lui Aurelian Preda: ”Am fost șantajat”! Solistul spune că este ”linșat mediatic” pentru că nu a plătit pentru tăcerea Anamariei

Pavel Bartoș, primele declarații după ce a aflat că Smiley va deveni tătic: ”Îmi doresc să aibă...”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies