Povestea halucinantă a răpirii Oliviei-Sorina Ladar, explicată de sora sa: ”Capturată de o sectă”

Povestea incredibilă a femeii care, timp de 3 săptămâni a fost căutată de familie și Poliție, fiind găsită complet în siguranță și nevătămată.

Distribuie pe:

Autor: I.N.

”Capturată de o sectă!!”: povestea halucinantă a răpirii Oliviei-Sorina Ladar, explicată de sora sa


In articol:

Pe data de 15 iunie, Olivia-Sorina Ladar a plecat de acasă . Aceasta nu a dat niciun semn, nu a anunțat nimic cu vedere la locul în care pleacă sau cine o însoțește, iar după câteva ore de tăcere,  familia ei a intrat în alertă.

Din Spania, sora Oliviei-Sorina Ladar a postat un mesaj plin de disperare pe Facebook. Poliția a intervenit, iar după trei săptămâni adevărul despre dispariția Oliviei a ieșit la suprafață.

Dispărută fără urmă

Olivia-Sorina Ladar a fost dată dispărută, în Cluj. Familia, apropiații cât și Poliția au făcut mari eforturi de a o găsi, însă acestea păreau în zadar, nici urmă de tânăra dispărută.

Citeste si: Ăsta e apogeul telenovelei Vulpița. Marian, cel acuzat că a sechestrat-o, s-a lansat în muzică

Citeste si: S-au reluat zborurile! Biletele de avion sunt puse în vânzare şi se pot achiziţiona

Citeste si: Christina Ich, primele declarații despre botezul secret al fiului!

Din fericire, poliția a anunțat recent că Olivia a fost găsită. Sănătoasă, aceasta nu a fost victima unei răpiri, așa cum au crezut apropiații și familia. Totodată, aceasta a și refuzat să le spună oamenilor legii unde se află. Timp de aproape trei săptămâni, oamenii îngrijorați și polițiștii au efectuat activități de cercetare, în dorința de a o găsi pe femeie cât mai repede.

”Nu a fost victima vreunei infracţiuni”: declarațiile polițiștilor 

“Numita Ladar Olivia – Sorina a fost depistată de poliţişti. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni însă, îşi rezervă dreptul de a nu-şi dezvălui locaţia în care se află, drept garantat de art. 31 din Legea 141/2010.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 15 iunie a.c., Lădar Olivia-Sorina, în vârstă de 34 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj, a plecat de la locuinţa sa, însă nu s-a mai întors la domiciliu”, au anunțat polițiștii clujeni.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate