Povestea tristă a unui diabetic din Vâlcea infectat cu Covid-19, care a murit pe patul de spital: „Suna și plângea de dureri”

Un bărbat din Vâlcea a murit pe patul de spital, după ce a aflat că este diabetic și că este și infectat cu virusul Covid-19.

bărbatul din Vâlcea începuse să se simtă rău
Autor: Adriana Mihaela

In articol:

Bărbatul din Vâlcea începuse să se simtă rău și să aibă febră foarte mare. Nora acestuia a povestit pe o rețea de socializare că au sunat la salvare, dar nimeni nu a intervenit, pentru că nu existau echipaje disponibile.

„L-au dus la camera de gardă a Spitalului Râmnicu Vâlcea unde l-au pus la perfuzii, urmând ca a doua zi să îl transfere la Boli Infecţioase.

Şi aici începe calvarul: zilnic i s-au făcut perfuzii. După patru zile de aşteptare a venit în sfârşit rezultatul testului COVID: pozitiv”, a scris nora pacientului decedat.

 De asemenea, bărbatul a aflat că suferă și de diabet. După alte câteva zile, pacientul a început să acuze dureri crunte

Citeste si: “Ținem legătura foarte des,” Fiica Andreei Antonescu, motivul pentru care a rămas cu tatăl ei, Traian Spak, după separarea părinților- kfetele.ro

Citeste si: Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a câștigat „Românii au talent”, este șomeră. Nu mai are nimic din cei 120000 de euro câștigați- bzi.ro

la nivelul picioarelor, despre care personalul medical spunea că se datorează infecției cu noul coronavirus. „După câteva zile, socrul a început să aibă dureri groaznice de picioare. Sunam la spital şi ne spuneau că e de la COVID şi după zile întregi de dureri, o asistentă s-a dus să îi pună o sticlă de apă caldă la picioare, care

bineînţeles nu a avut niciun efect. Suna şi plângea de dureri, dar spitalul, doctorii, nu aveau ce să îi facă, conform spuselor lor”, a mai spus nora bărbatului.( Citește și:  La o nuntă cu peste 350 de invitați, mireasa avea COVID-19. Poliția a deschis dosar penal

 Ba mai mult, în urma unui transfer la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Vâlcea s-a aflat că bărbatul făcuse cangrenă la unul dintre picioare și că trebuie amputat.

Pacientul a fost transferat la un spital-suport Covid, unde exista posibilitatea ca acesta să fie operat. Din păcate, odată transferat, s-a aflat că intervenția nu poate fi făcută. Fiind deja internat la Terapie Intensivă, bărbatul și-a sunat familia, fără să știe că este ultima oară când le va auzi vocile. 

„Socrul ne suna de 20 de ori pe zi, plângând, să găsim un doctor să îi taie picioarele, că nu mai rezistă de dureri. Pe 08.10.2020, la ora 4.20, ne sună că nu mai poate respira, să dăm de o asistentă. Sun la spital şi îmi răspunde portarul care îmi spune că nu poate să îmi facă legătura pe Secţia de ATI decât la 8 dimineaţa şi îmi dă un număr de la camera de gardă. Sun la acel număr şi surpriză: îmi răspunde o femeie care îmi spune că nu este de la spital, este o persoană fizică. După 20 de minute, sunăm socrul şi ne spune că nu a venit încă nimeni. Continuăm să îl sunăm la 20 minute şi, într-un final, cineva a ajuns la el. La 6.20 ne sună, din nou, plângând, să găsim un doctor să îi taie picioarele. Aceasta a fost ultima conversaţie cu el”, povestesc rudele.

Bolnav de Covid, furat de bani și înmormântat cu furtunele de respirat

În plus, a doua zi, rudele și-au sunat tatăl pentru a afla în ce stare se află. O asistentă a răspuns la telefonul pacientului, spunând că acesta a decedat în urmă cu scurt timp. Rudele disperate au încercat să afle măcar care este procedura de preluare a bărbatului, fiind totuși vorba despre un pacient bolnav de coronavirus.

De precizat este că, în timp ce persoanlul medical ridica din umeri, portofelul cu actele și banii pacientului au dispărut, astfel că certificatul de deces a fost mai greu de întocmit. 

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Evadarea spectaculoasă a unui român dintr-o închisoare din Austria

Casa lui Mihai Trăistariu a luat foc! Cine a incendiat casa artistului: ” Vrei să faci un bine şi uite cum se întoarce”

Primul sfânt influencer. Carlo Acutis a fost beatificat de Biserica Catolică după ce a murit când avea doar 15 ani

3 zodii vor primi speranțe pentru o dorință mai veche. Până la sfârșitul anului devine realitate

Doliu imens în televiziunea din România! A fost găsit MORT. SOC total la Antena 1

„El susține minciuna.” Gina Pistol, înfuriată de internauți. Ce acuzații i se aduc prezentatoarei TV

Putin s-a prăbușit. Vestea nopții de la Kremlin

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies