WOW

Poze sexy cu nora lui Liviu Dragnea! Gina e cu 3 ani mai in varsta decat iubita oficiala a socrului sau

Viitoarea nora a lui Liviu Dragnea este cu 3 ani mai tanara decat iubita oficiala a liderului PSD, iar in tinerete a pozat sexy.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Poze sexy cu nora lui Liviu Dragnea! Gina e cu 3 ani mai in varsta decat iubita oficiala a socrului sauicon photo


Alexandra Gina Tatulescu, viitoarea nora a lui Liviu Dragnea, a pozat sexy in urma cu 9 ani, atunci cand si-a incercat norocul la concursul Miss Universe Romania. Iubita lui Dragnea Jr s-a clasat atunci doar pe locul 20 si a ratat calificarea in finala mondiala a concursului de frumusete. La cei 19 ani pe care ii avea atunci, Alexandra spunea ca vrea sa devina jurnalist, e pasionata de fotografie si de sofat. Este nascuta la Mizil, insa a crescut la Ploiesti, acolo unde tatal ei, preotul Dionis Nimfodor Taulescu, a fost paroh.

Interesant este ca viitoarea nora a lui Liviu Dragnea este cu 3 ani mai tanara decat iubita oficiala a liderului PSD, Irina Tanase. Aceasta are doar 25 de ani si a aparut in peisaj dupa divortul lui Dragnea de sotia lui, Bombonica.

Nunta lui Stefan Valentin Dragnea cu Alexandra Giga Tatulescu are loc la sfarsitul saptamanii viitoare.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!icon photo

Vedete

Corina Caragea, inainte de fi prezentatoare tv, a fost vedeta intr-un videoclip! A filmat in costum de baie! Cat de sexy era!

In 2003, inainte de a ajunge prezentatoare tv, Corina Caragea a fost vedeta intr-un videoclip.

Titlu secțiune