Pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet! Uite cum arăta iubitul Biancăi, acum câţiva ani, ras în cap şi aproape obez!

E clar că acestea sunt pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mulţi ştiu despre pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet. Acum câţiva ani, Bodi nu era obsedat de sala de forţă, aşa cum este în prezent, şi pierduse lupta cu kilogramele, după cum se poate observa din câteva fotografii făcute în 2014.

Citeste si: Dovada că Victor Slav şi iubita lui au o relaţie foarte serioasă! Uite ce pas important a făcut prezentatorul tv!

Citeste si: Paradisul în care Bodi a dus-o pe Bianca în Dubai! Cum arată cuibușorul de nebunii de 1000 de euro pe noapte și cu jacuzzi în mijlocul camerei

Citeste si: Cine este adevăratul şef al lui Alex Bodi! Neamţul Harald se duce la întâlnirile de afaceri cu elicopterul personal!

Pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet. Nu avea decât un tatuaj

Mai mult, Alex prefera, în acea perioadă, să fie ras în cap, detaliu care îl făcea să pară mai fioros. O altă diferenţă ar fi aceea că Bodi nu avea decât un tatuaj, pe braţul stâng. Ulterior, au apărut mai multe desene pe spate şi abdomen. (vezi cum a reacţionat Alex Bodi când amicii i-au zis că e leşinată după banii lui)

fara descriere

Pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet. Acum îşi etalează muşchii

Acestea sunt pozele pe care Alex Bodi le-ar vrea şterse de pe internet. După aceea, Bodi a început să-şi lucreze corpul, în prezent mândrindu-se cu masa sa musculară, pe care şi-o etalează de fiecare dată când are ocazia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate