Premiul Survivor Romania. Suma consistenta primita de marele castigator

Premiul Survivor Romania. Sambata, 30 mai, la Kanal D, urmeaza sa fie desemnat marele castigator Survivor Romania 2020. Supravietuitorul urmeaza sa fie ales din cei patru sportivi ajunsi in Marea Finala: Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu.

Distribuie pe:

Premiul Survivor Romania. Suma consistenta primita de marele castigator

Premiul Survivor Romania. Care este marele premiu la Survivor Romania 2020


In articol:

Cei patru finalisti Survivor au fost desemnati in urma celor doua semifinale disputate in weekendul care tocmai a trecut, insa doar unul dintre ei va intra posesia trofeului si a marelui premiu. Ei bine, pe langa titlul de Supravietuitorul, castigatorul primeste suma de 250.000 de lei.

Marele castigator este decis de telespectatori, prin vot, in direct. Sambata aflam cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de „Survivor Romania”.

Premiul Survivor Romania. Cand este desemnat marele castigator

Asadar, cei patru concurenti, doua fete, Lola si Elena, si doi baieti, Emanuel si Iancu, sunt finalistii Survivor Romania 2020. Dan Cruceru, prezentatorul show-ului, a facut in emisiune anuntul mult asteptat.

"Iata-i, ultimii patru! Cei patru care intra in finala Survivor Romania 2020. Iancu, Lola, Elena, Emanuel, cu totii sunteti in marea finala! Va meritati locul, ati demonstrat ca trebuie sa fiti acolo. Pe 30 mai, unul dintre voi va castiga si marele premiu. Unul dintre voi va fi desemnat Supravietuitorul suprem", a declarat Dan Cruceru, prezentatorul show-ului Survivor Romania.

Nu pierdeti sambata, 30 mai, incepand cu ora 20:00, Marea Finala „Survivor Romania”, la Kanal D. Telespectatorii vor decide, prin vot, in direct, cine merita sa castige aceasta competitie, cine este concurentul care a cucerit inima celor de acasa si a dovedit, in cele patru luni de incercari, ca este demn de titlul de „Survivor Romania”.

Premiul Survivor Romania. Suma consistenta primita de marele castigator

Premiul Survivor Romania. Cine sunt finalistii Survivor

Mai e doar un pas pana la Marea Finala Survivor Romania 2020, acolo unde Elena Ionescu, Lola Crudu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu, cei patru finalisti, asteapta cu emotie sa ultima confruntare.

Cei patru finalisti au fost desemnati in urma celor doua semifinale disputate in weekendul care tocmai a trecut, insa doar unul dintre ei va intra posesia trofeului si a marelui premiu de 250.000 de lei. Castigatorul va fi desemnat prin votul publicului, in direct, sambata, 30 mai, la Kanal D.

Premiul Survivor Romania. FanArena, editie speciala imediat dupa Finala Survivor Romania

FanArena, editie speciala sambata, dupa Finala Survivor Romania. Urmariti primele reactii ale concurentilor si declaratia marelui castigator. FanArena, prezentata de Cosmin Cernat, o editie speciala va fi difuzata sambata, 30 mai, imediat dupa Finala Survivor Romania.

Imediat dupa aflarea marelui castigator Survivor Romania, la FanArena vor primele declaratii ale acestuia, dar si ale celorlalti finalisti. Cei 4 finalisti se lupta pentru trofeul Survivor Romania si pentru marele premiu in valoare de 250.000 de lei.

Citeste si: FanArena, editie de colectie, imediat dupa Marea Finala Survivor Romania, sambata, de la 00:30, la Kanal D!

Citeste si: Castigator Survivor Romania 2020. Marea finala are loc pe data de 30 mai

Citeste si: Ghiță de la Survivor s-a dat de gol! Prietenia  cu Elena a fost ”strategie”

Sambata, de la 20.00, la Kanal D, va avea loc marea Finala Survivor Romania, in care va fi desemnat marele castigator. Primele reactii ale finalistilor vor fi difuzate dupa marea Finala Survivor, la FanArena.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate