Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica! Soţul Biancăi i-a organizat o petrecere pe cinste lui Chaqueline! FOTO

Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica, pe Chaqueline.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica care locuieşte lângă Madrid, în Alcala de Henares, alături de mama ei, dar şi de părinţii soţului Biancăi Drăguşanu, care stau în acelaşi oraş.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, război total cu cel care i-a luat fraudulos ”numele”! Vedeta merge în instanță pentru a-și recupera domeniul de internet

Citeste si: Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, anunţ şoc

Citeste si: Cătălin Botezatu spune de ce s-a căsătorit de fapt Bianca Drăguşanu cu Alex Bodi! Detalii bombă care schimbă tot! Începe războiul anului în showbiz?

Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica. A închiriat un local 

Bodi i-a organizat o petrecere surpriză fetiţei sale, în interiorul unui parc de distracţii pentru copii, acolo unde a închiriat un local pentru cei invitaţi să o sărbătorească pe micuţa Chaqueline. (vezi cât de bine arată, la 63 de ani, tatăl Biancăi Drăguşanu)

fara descriere

Alex Bodi a dat o fugă în Spania să îşi sărbătorească fiica: "Îți doresc tot ce e mai bun pe lume" 

Bodi, care a îmbrăcat un scaou cu butoni şi manşete de amiral, şi-a luat fata în braţe, pentru o fotografie, şi a postat: „La mulți ani Chaqueline! Îți doresc tot ce e mai bun pe lume, înțelepciune, fericire și în primul rând sănătate! Te iubesc!”.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate