Prima fotografie cu Sexy Brăileanca după ce și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței! Cum arată acum

Sexy Brăileanca a suferit o intervenție estetică la nivelul feței și a publicat prima fotografie.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

sexy braileanca

Sexy Brăileanca nu mai ține primele pagini ale presei, așa cum o făcea în trecut, dar își dorește în continuare să arate bine și să fie sexy.

Recent, Florina Mihăilă a trecut pe la cabinetul medicului estetician și a optat pentru o intervenție de mărire a buzelor. Mândră de rezultat, blondina nu a așteptat mult înainte de a publica fotografia pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor.

sexy braileanca operatie estetica

Sexy Brăileanca a făcut sex pe bani

Sexy Brăileanca lucrează ca danstoate la bară, în Germania. Ea a recunoscut că a ajuns să facă sex pe bani penrtu a-și crește băiețelu, după ce a fost părăsită de tatăl copilului. Mai mult, a spus că nu ar exista să o facă din nou dacă ar fi nevoită.

Citeste si: Poezie emoționantă după ce ursul din Harghita care a suferit ore în șir pe șosea a fost împușcat! Versurile au devenit virale

Citeste si: Oana Radu, mărturii cu lacrimi în ochi despre iubitul mort: "Nu am apucat să vorbesc cu el, nu am apucat să-i spun nimic"

Citeste si: Mărturia cutremurătoare a bărbatului care și-a pierdut familia în urma deratizării blocului din Timișoara: „Medicii s-au gândit că soția a încercat să se sinucidă”

„M-am prostituat sa am bani pentru copilul meu, sa il pot creste”, a declarat blonda in urma cu un an.

Ca dansatoare la bară, Sexy Brăileanca are venituri de 5000 de euro pe lună și este mulțumită momentan. În timp ce ea dansează la bară, fiul ei stă cu mama ei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate