Prima imagine cu Gogoașă după ce a fost diagnosticat cu cancer! Actorul a fost vizitat de colegul de trupă Van Damme

Constantin Zamfirescu, celebrul Gogoașă din serialul Trăsniții, a fost diagnosticat cu cancer și a postat prima imagine cu el din spital.

Distribuie pe:

Autor: Adriana Raiciu

Constantin Zamfirescu, celebrul Gogoașă din serialul Trăsniții, a fost diagnosticat cu cancer și a postat prima imagine cu el din spital.

Constantin Zamfirescu, cunoscutul actor Gogoașă din serialul Trăsniții, a fost diagnosticat cu cancer. Bărbatul a postat un mesaj pe reţelele de socializare, în care face apel la bunătatea oamenilor şi le cere ajutorul celor care pot dona sânge. Totodată, se pare că artistul va fi operat în curând.

Prima imagine cu Constantin Zamfirescu, după ce a fost diagnosticat cu cancer


In articol:

În urmă cu doar câteva zile, Constantin Zamfirescu anunța faptul că a fost diagnosticat cu o boală destul de grea. Artistul urmează să fie operat, iar la momentul actual se află internat în spital. Astăzi, colegul lui de trupă, Van Damme l-a vizitat pe Gogoașă. Cei doi au postat și o fotografie împreună pe contul de socializare, amândoi zâmbind, pe sub masca de protecție. La descrierea fotografiei, acesta a scris: "Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru toate mesajele de susținere. Așteptăm operația de luni! Vă pupă Zamzuu!".

Citeste si: Miracolele de la Lourdes. Dumnezeu îi vindecă pe cei cărora medicii n-au ce le face - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

Prima imagine cu Constantin Zamfirescu
Gogoașă, vizitat la spital de colegul său, Van Damme

Gogoașă, apel umanitar

În urmă cu doar câteva zile, Constantin Zamfirescu anunța faptul că trece printr-un moment dificil și cere ajutorul oamenilor. Actorul are nevoie de sânge, iar donarea se poate face la spitalul Carol Davilla sau la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.

"Am nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.", a scris Costantin Zamfirescu pe pagina de Facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce trebuie să faci ca să câștigi bani ușor

Lockdown de sărbători? Arafat a zis chiar acum: Se merge pe carantinare

Bomba zilei! Cine va câștiga alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie și cine va fi noul premier? Ce spun sondajele reale (SURSE)

Constantin Zamfirescu din „Trăsniții” a fost diagnosticat cu cancer. Apelul disperat al artistului. “Nu aș fi vrut să fac asta”

Imagini incredibile cu Raluca Guslicov din Trăsniţii ! Și-a făcut de cap, goală, la plajă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies