Prima reacție a iubitului Asianei Peng, după ce Faimoasa de la Survior a fost nominalizată să plece: ”Incredibil, au făcut acest lucru chiar de ziua ei”

Asiana Peng a fost propusă spre eliminare de la Survivor România, motiv pentru iubitul faimoasei să ia atitudine

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere

Cutremur în tabăra faimoșilor de la Survivor România! Marți seara, ei au pierdut din nou, de data aceasta jocul de protecție, astfel că, au ajuns la… eliminare. Culmea, surpriza a fost și mai mare în condițiile în care Ruby a câștigat proba de imunitate, iar una dintre cele mai bune concurente a fost nominalizată pentru eliminare! Este vorba despre Asiana Peng, care, alături de Cristina Șișcanu și Elena Ionescu, așteaptă votul publicului pentru a rămâne în show-ul de supraviețuire din Republica Dominicană!

fara descriere

Iubitul Asianei Peng ia atitudine la Survivor România!”Vă spun sincer că nu mi-a venit să cred”

Dacă în momentul în care Lino Golden a nominalizat-o, Asiana Peng a fost foarte surprinsă și a spus clar că nu își dorește să părăsească deloc competiția și nicidecum atât de devreme, ei bine, prietenul ei, Alex, a fost și mai vehement.

”Nu îmi vine să cred că Asiana a ajuns în această postură. Vă spun sincer că sunt supărat. Nu era ea cea care ar fi trebuit nominalizată, drept dovadă, până și Andy, un concurent extrem de puternic de la Războinici a rămas surprins. Nu mă așteptam la așa ceva și nu știu cum să îmi pun gândurile în ordine. Oricum ar fi, oricum aș pune lucrurile, certitudinea este că iubita mea este în pericol de eliminare, așa că, promit, să o ajut de aici de acasă. Pe Asiana o iubește foarte multă lume, este apreciată și dacă în concurs până acum, totul a depins de ea, acum, noi cei din țară, familie, apropiați și fanii săi, o să o ajutăm prin voturi multe să rămână în competiție”, a spus Alex pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Ruby de la Survivor România nu s-a măritat pentru că îi este frică de divorţ: „Cred că am fi mai prezenţi la tribunal decât Prigoană”

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Primele imagini cu Augustin Viziru, la întoarcerea de la Survivor România! Faimosul s-a accidentat, iar medicii au decis că nu mai poate continua competiția. A sosit astăzi! EXCLUSIV

Citeste si: Grațiela Duban, soția lui Andrei Duban, în lacrimi la Survivor! Momentul emoționant în care Faimoșii și Războinicii au uitat de rivalitate

fara descriere

Asiana Peng a fost propusă spre eliminare la Survivor de ziua ei! ”Nici nu vreau să mă gândesc ce a fost în sufletul ei!” 

Mai mult decât atât, în premieră pentru WOWbiz.ro, Alex a dezvăluit că Asiana Peng a fost propusă spre eliminare la Survivor de ziua ei!!! ”Fix marți, de ziua ei s-a întâmplat, vă dați seama cât de dureros este…Nici nu vreau să mă gândesc ce a fost în sufletul ei! Sper însă să fie puternică, să reziste, fiindcă noi o vom susține acasă până la capăt”, a spus iubitul gimnastei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate