Prima reacție a lui Culiță Sterp, după ce s-a aflat că fratele lui este la Puterea Dragostei

Fratele lui Culiță Sterp, Iancu, este noul concurent de la Puterea Dragostei! Iată care a fost prima reacție a artistului.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, este noul concurent din Casa Puterea Dragostei. Cântărețul chiar a avut și prima reacție pe rețelele de socializare, după ce a apărut promo-ul Puterea Dragostei de luni, în care se pot urmări primele clipe ale intrării lui Iancu Sterp în show!

"De luni, pe KanalD, votăm Sterp Iancu? ❤️", este mesajul notat de fratele lui Iancu Sterp, Culiță Sterp, pe rețelele de socializare.

Citeste si: Botez secret în showbiz! Adela Popescu și Radu Vâlcan își creștinează chiar acum băiețelul. Avem detalii exclusive despre evenimentul anului

Citeste si: Răzvan Ciobanu era terorizat în permanență: ”Sunt 3 oameni care mă amenință, dar nu vreau să dau nume”! În ianuarie, aceștia i-ar fi spart atelierul și i-ar fi furat bunuri de mii de euro DEZVĂLUIRI

Citeste si: Clipe dramatice în gara Chitila! Un adolescent de 13 ani s-a electrocutat

Iancu Sterp, prima discuție la Puterea Dragostei

Primele imagini cu Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, chiar au apărut după terminarea galei Puterea Dragostei de sâmbătă! El a intrat în competiția iubirii pentru a-și găsi jumătatea.

Simina: ”De cine îți place?”

Iancu Sterp: ”Îmi place de toate”, a spus el râzând.

Simina: ”Dar tu de când nu mai ai iubită?”

Iancu: ”Eu nu am avut niciodată iubită”

Nu rata emisiunea Puterea Dragostei, de luni până vineri, de la orele 11:00 și de la orele 17:00, numai la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate