Prima reacţie a Nellei după ce l-a văzut pe Jaguarul la Exatlon! “Ca mine nu este nimeni”

Soţia lui Ionuţ Sugacevschi a postat un mesaj surprinzător

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriere

Nella Angheluţă şi Ionuţ Jaguarul s-au despărţit la scurt timp de la întoarcerea “razboinicului” de la Exatlon! La vremea respectivă, femeia îl acuza pe finalistul din Republica Dominicană că ar avea amante şi nu îl mai interesează viaţă de familie.(citeste de ce este Ionut Jaguarul din nou in lacrimi)

De partea cealaltă, nici Ionuţ nu a rămas dator şi a explicat de ce a luat decizia de a pleca de lângă soţie şi de a nu mai rămâne în Belgia, aşa cum îşi dorea ea. “Nu ne mai înţelegem! Nu este vorba despre trădare, ci despre felul în care vedem noi, acum, viaţa! Nu mai există cale de reconciliere”, a declarat luptătorul pentru WOWbiz.ro!

fara descriere

Nella Angheluţă a spus ce crede când l-a văzut pe Ionuţ Jaguarul la Exatlon! “Am o grămadă de defecte”

Totuşi, în ciuda acestor clinciuri verbale şi a acuzaţiilor dure, cei doi nu s-au despărţit legal! “Astept să vina soţia mea în ţara şi să terminăm totul”, a mai spus sportivul în urmă cu câteva săptămâni!

Procesul pare însă să se amâne, căci indragitul “razboinic” a plecat iar în Republică Dominicană, în calitate de antrenor! La scurt timp de la decizia bărbatului, a apărut, cum altfel?, şi reacţia nevestei. Nella Angheluţă a spus ce crede când l-a văzut pe Ionuţ Jaguarul la Exatlon! În acelaşi ton, ca de obicei, ea a scris un mesaj cu subînţeles pentru cel care îi este încă soţ şi care, poate, ar putea pune ochii pe o altă faţă din competitie. “Am o grămadă de defecte, dar ca mine nu este nimeni”, a scris femeia pe adresă ei de socializare!
 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate